Hazai sztár

Kunovics Katinkához húsz perc alatt költözött vissza a vőlegénye: „Hiányzott, nem volt jó nélküle”

Egy szakítás és egy különköltözés kellett a Romantic sztárjának és Zolinak ahhoz, hogy rájöjjenek: valójában együtt akarják leélni az életüket.

„Januárban volt egy mosolyszünet közöttünk, összevesztünk, és arra kértem Zolit, költözzön el. Hogy min vesztünk össze, ma már nem számít – ­mondja ­Kunovics Katinka, hozzátéve, hogy ez idő alatt hiányzott neki a kedvese, Albert Zoltán. – ­Persze én is neki, csak ő férfiúi büszkeségből nem közeledett abban az időszakban, pedig ma már  tudom, hogy ő is szenvedett. ­Végül én voltam az, aki megtette a béküléshez vezető első lépéseket, mert szeretem, hiányzott, nem volt jó nélküle.”

Az internetnek köszönheti a boldogságát

Több mint három évvel ezelőtt mindketten hajón dolgoztak, de nem ugyanazon. „Regisztráltam egy társkereső internetes oldalra, de inkább csak szórakozásból, időtöltés ­miatt. Egyszer csak belefutottam Zoliba, akit a Facebookon párszor már láttam.” Sok beszélgetés, no és a hazajövetel után az események felgyorsultak, randevúk, találkozások követték egymást, és hamar kiderült, nemcsak zeneileg, de az élettel kapcsolatos elvárásaik szempontjából is egy húron pendülnek.

Csak semmi gyertyafény

Az énekesnő azt mondja, Zoli húsz perc alatt visszatette oda a holmiját, ahonnan azokat egy hónappal korábban elpakolta a bőröndjébe, majd átölelték egymást, és a jövőt tervezgették. Már arról beszéltek, nem akarnak egymás nélkül élni, ezért hivatalossá teszik a kapcsolatukat. „Egyszerűen csak megbeszéltük, és ezzel vőlegény és menyasszony lettünk. Zoli tudja, hogy én kinevetem az olyan kamu felhajtásokat, mint a térdre ereszkedés meg a gyertyafény. Ezek felesleges gesztusok, mindig is ez volt a véleményem, én többre értékelem az olyan figyelmességeket, mint például amikor megkérdi tőlem, mire van szükségem. Szép egy csokor virág, de két nap alatt elhervad, fölösleges, sokkal kedvesebb, ha észreveszi, hogy elfogyott otthon valami, és hoz hazafelé jövet – mondja Katinka. A szerelmesek rögvest el is kezdték szervezni a nagy napot. – Hetedik hó hetedikét választottuk. Bementünk a hivatalba, ahol megkérdezték tőlem, milyen nevet választok. Mondtam, hogy maradok a sajátomnál. Zoli volt már egyszer nős, szóval nem kell még egy Albertné, meg amúgy is szeretek Kunovics Katinka lenni.”

Katinka is dolgozott már hajón (Fotó: Archív)

Lemondtak a közös gyermekről

Azt is megkérdezték, hogy milyen családnevet adnak majd a közös gyermeküknek. „Na erre felnevettem. Zolinak van egy fantasztikus 13 éves fia, aki sokat van velünk, az én lányom pedig már 9 esztendős. Már a kapcsolatunk elején megbeszéltük, hogy nem lesz közös gyermekünk, egyrészt mert elmúltunk 45 évesek, másrészt azt a gyermeket fel kell nevelni még. Ha korábban találkozunk, akkor örömmel vállaltunk volna babát, de így erről egy kicsit lekéstünk.” Aztán az esküvő is elmaradt, mert bár kitűzték a napját, a sors közbeszólt. „Az anyakönyvvezetőt elintéztük, de a többit nem, mondjuk, nem is nagyon volt mit, hiszen az esküvő után csak egy ebédet terveztünk a szűk családi és baráti körnek. Bár nekem ez lett volna az első esküvőm, és nagyon örültem, hogy végre bekötik a fejemet, a lakodalom meg a bulik a fiatalabbaknak valók. Így nem kellett semmit sem visszamondani akkor, amikor Zoli kapott egy lehetőséget, hogy két és fél hónapig zenéljen egy óceánjáró hajón.” Ahogyan Katinka, úgy a zenész-énekes Zoli is dolgozott már hajón, tudják, hogy ez olyan anyagi lehetőség, amit vétek lenne kihagyni. „Nem is volt kérdés, hogy elvállalja, és eltoljuk az esküvőnket. Ezt a kislányom is megértette, pedig nagyon készült a koszorúslány-szerepre. Azért bevallom, július hetedikén szomorkodtam, írtam is Zolinak a távolba, hogy ma lett volna a nap, amikor végre férjhez megyek.”

Katinka kislánya nagyon várja, hogy koszorúslány lehessen (Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu)

Szerencsére Katinka nem sokáig szomorkodott, hiszen pár hónapot még tud várni. Igaz, még nem tudja, mikor kelnek egybe, mert az ilyen hajós munkáknál előfordulhat, hogy a társaság szerződést hosszabbít Zolival.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!