Hazai sztár

Megyeri Csilla – Búcsút mondott a zúzapörköltnek

Az üzletasszony azt meséli: pár hónapja még olyan sokat mutatott alatta a mérleg, hogy el sem akarta hinni.

Így is tett, a változtatásnak pedig meg is lett az eredménye, idén nyáron a topformáját hozza. „Okkal álltam rá a mérlegre, kíváncsi voltam, tényleg jobban meg vagyok-e hízva, mint máskor. Ugyanis egy kedves ismerősöm megjegyezte, hogy én vagyok az a nő, akinek még az is jól áll, ha kicsit ki van kerekedve, merthogy a felesleg szépen oszlik el rajtam. Ő ezt abszolút bóknak szánta. Persze én mindebből annyit hallottam meg, hogy ’husis’ vagyok – mondja Csilla. – És sajnos volt is benne igazság, kiderült, 70 kiló voltam, a legtöbb eddigi életem során… Sokkot kaptam. Elkezdtem heti rendszerességgel futni, plusz eljártam fenékformáló és sajáttestsúlyos edzésekre, amelyeket infúziós kezelésekkel, illetve nyirokmasszázzsal és zsírtöréssel egészítettem ki. Az előbbi eljárás felgyorsítja az anyagcserét, csökkenti az étvágyat, az utóbbi jócskán méregteleníteni. És igen, mondhatnánk, hogy mindent megtettem, illetve megteszek a fogyás érdekében, és már látszik is az eredmény, hiszen hat kilóval vagyok kevesebb, de én tudom: az étkezésemen még lehetne mit szigorítani…” Mint mondja, nehezen vonja meg magától a finom falatokat. „Itt a nyár, már hogy mondhatnék nemet a lángosra?! – neveti el magát. – Vagy akár egy hűsítő fagyira vagy fincsi koktélra. Tehát sajnos néha csalok. De arra legalább figyelek, hogy ez ne mindennap forduljon elő. Illetve az esti étkezéseket igyekszem elhagyni. Kérdeztem is az edzőmet, mégis mit egyek vacsorára? Mire azt mondta: ’Csillukám, menj ki az udvarra, és harapj két jó nagy falatot a levegőből.’ És hát a ’semmi’ azért jó nagy váltás ahhoz képest, hogy eddig simán megettem a zúzapörköltet tarhonyával. De mivel látom magamon a változást, kellően motivált vagyok. Valamit valamiért. Itt a bikiniszezon, és ez a tény az égvilágon semmi frusztráltságot nem okoz bennem. Igaz, hogy sosem voltam magammal annyira elégedetlen, hogy ne bújjak fürdőruhába. Azonban amióta formába lendültem, még bátrabban megyek le a strandra. Még négy kilótól szeretnék megszabadulni, de rajta vagyok az ügyön.”

Csilla megfogadta: változtat az életmódján, rákapcsol az edzésekre, és megszabadul a feleslegtől, illetve a narancsbőrtől (Fotó: Archív)

A női össze­fogás ereje

„Az utóbbi időben több fürdőruhás képet is kiposztoltam, és többségé­ben csupa kedves, biztató, támogató kommentet kaptam. Ami kimondottan jólesik, amikor a nők írnak valami szépet. Én is gyakran bókolok más csajoknak. És komolyan, mennyivel jobb, amikor emeljük egymást, mint hogy leszóljuk!”

Kiemelt képek: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!