Hazai sztár

Villányi „Fresh” Andi: „Nem tetszett a plasztikáztatás eredménye”

A negyvenéves énekesnő mostanra már tudja: drasztikus módon többé nem szeretne változtatni a külsején.

Május 20-án született a Fresh énekesnője, akiben különös érzések kavarognak a kerek évforduló kapcsán. „Egy nő számára a 40. életév betöltése fordulópont. Ambivalens érzéseket kelt. Van, hogy úgy fogom fel, ez csak egy szám, ám előfordul, hogy az jár a fejemben, már a B oldal pörög, vagy az, hogy 10 év múlva ötven leszek. Abszolút nem érzem magam ennyi idősnek, de ha egyszer 1982 van írva a születési anyakönyvi kivonatomba, akkor ez van. A betegségem óta viszont az elmúlás gondolata gyakran foglalkoztat” – kezdi lapunknak Andi.

„Minden egyes ránc egy történet”

A jeles alkalom kapcsán az öregedésnek sokkal inkább a lelki tényezői jutnak eszébe az énekesnőnek, mintsem a fizikai jelei. „Ha valaki úgy boldog, hogy plasztikáztat, én teljesen elfogadom. Senki felett nem török pálcát! Szerintem a lelki egyensúlyunk azonban nem attól függ, hány szépészeti műtéten estünk át. Minden egyes ránc egy történet, a múltunk egy szelete. Ha valakinek sok nevetőránca van, akkor rögtön tudjuk, ő egy derűs, vidám ember. Ezt nem kell elrejteni! A szarka­lábak mesélnek az ember életéről – folytatja Andi, aki csak egyetlen egyszer próbált ki ilyen beavatkozást. – Kíváncsi voltam, milyen a botox. Az eredménnyel ­viszont egyáltalán nem voltam elégedett; úgy néztem ki, mint egy viaszbábu. El is ment a kedvem az egésztől, azóta nem vettem igénybe semmiféle plasztikai eljárást. Egyébként csodás kezelések vannak, amikkel frissen és üdén lehet tartani a bőrünket, és nem szükséges hozzá tű vagy szike.”

Az esküvőre 2021. február 6-án került sor Esztergomban (Fotó: Smagpictures)

„Zokogásban törtem ki”

Az énekesnő teljesnek érzi az életét, azt mondja, ennél boldogabb nem is lehetne. Hiába volt az utóbbi időszak brutálisan nehéz számára, végül minden jól alakult, sikeresen felgyógyult a mellrákból. „Mindenem megvan, amire csak vágytam. Szuperjó család, csodálatos férj, egészséges vagyok és a szeretteim is. A betegségem óta min­dennek sokkal jobban tudok örülni, mint azelőtt. Nemrég például megvolt az első fellépésem, ami eufórikus élmény volt számomra. Hosszú ideje nem állhattam színpadon: a koronavírus-járvány, majd a rosszindulatú daganat miatt másfél évet ki kellett hagynom. Nekem rettenetesen hiányzott a színpad. A 35 perces koncertemet igazi érzelmi hullámvasútként éltem meg, mégis nagyon élveztem. Amikor láttam a közönségen, hogy táncolnak, éneklik a dalokat, a végén pedig tapsviharral fejezik ki az örömüket, eltört a mécses, zokogásban törtem ki. ’Szeretünk, Andi!’ – ezt skandálták.”

„A betegségem óta az elmúlás gondolata gyakran foglalkoztat” (Fotó: Smagpictures)

„Kikerekedtek a szemeim”

Tudja, hogy mindenki számára a saját problémája a legnagyobb. „Ám mostanában egyre többször kapom magam azon, hogy valaki egy piszlicsáré történetet oszt meg velem, nekem pedig eszembe jut: a baj máshol kezdődik… Nem nézem le senki problémáit, de én már apróságokon nem akadok fenn. A legtöbb akadályt könnyedén át lehet vészelni, csak a mindennapok forgatagában sokszor képesek vagyunk belemerülni egy apróságba, felnagyítani azt, szenvedni miatta. Ezeken túlléptem – meséli az énekesnő, aki éppen egy évvel ezelőtt járta meg a poklok poklát. – Jelenleg még háromhavonta kell ellenőrzésekre járnom a kórházba. Ilyenkor többek között vért vesznek, ­tumormarker-vizsgálaton és mammográfián veszek részt. Éppen most voltam az onkológusomnál, aki mondta, hogy augusztusban, majd azt követően jövő márciusban találkozunk újra. Kikerekedtek a szemeim! Kérdeztem, hogy addig még csak egy CT sem lesz? Meglepődtem, hogy vége ezeknek a gyakori kontrolloknak. Az orvos csak annyit mondott erre, teljesen elegendő, ha augusztustól félévente megjelenek.”

Kiemelt kép: Smagpictures

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!