Hazai sztár

Pogány Judit: „Én semmit se szeretek a legjobban csinálni”

Összeszedtünk 10 régen hallott érdekességet a Keresztanyu című sorozat titokzatos Abigéljéről.

1. Judit 8, a bátyja, Péter 11 éves volt, amikor Budapestre kerültek nevelőszülőkhöz. Eta, a nevelőanyja később unokájára, Danira is vigyázott.

2. Az anyukája szépségkirálynői címet nyert.

3. Kamaszkorában csillagász, mérnök, erdész, jogász szeretett volna lenni. A jogi egyetemet el is kezdte levelezőn, de a színház végül kiütéssel győzött.

4. Évtizedek óta jó barátnője Molnár Piroska. „Nem tudom, vannak-e azonos korú és karakterű színésznők között olyanok, akik között nincs semmiféle versenyhelyzet” – mondta egyszer a barátságukról.

Molnár Piroska és Pogány Judit (Fotó: Smagpictures)

5. Ismeretlenül, egy fénykép alapján szeretett bele leendő férjébe, Koltai Róbertbe. Juditnak egy kolléganője mutatta meg az ifjú színész fotóját.

6. Míg a gyerekét várta, a népszokás szerint egy aranygyűrűt fűzött fel madzagra, és annak kilengéséből állapította meg, hogy fia lesz.

7. Mindig keveset és rosszul aludt. Azt meséli, korábban három-négy óra elég volt neki, egy ideje azonban öt-hat órát alszik, ezért úgy véli, ő háromszor annyit élt, mint más ember.

8. Könyvmániásnak tartja magát. „Egy-két jó könyv mindig nagy vigasz. Két-három havi fizetésemet is képes vagyok egyszerre elkölteni egy könyvesboltban.”

9. „Én semmit se szeretek a legjobban csinálni.” Ebben hasonlít Micimackóra, aki egyszer arra a kérdésre, hogy mit szeret a legjobban csinálni, azt válaszolta: semmit.

10. Közel 500 darabos bohócgyűjteménye van. Úgy véli, azért vonzódik a bohócokhoz, mert ők az öröm és egyben a szomorúság megtestesítői, akár a színészek.

Kiemelt kép: Smagpictures

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!