Hazai sztár

Szögeczki Ági – Két éve nem engedett magához közel senkit

Már megszokhattuk végtelen őszinteségét, akkor sem kertel, ha olyan kényes témáról van szó, mint a társ­keresés. Mint fogalmaz, negyven felett édesanyaként, ráadásul ismert emberként kimondottan nehéz helyzetben van.

Két éve már, hogy egyedül van, ez a helyzet pedig egyre inkább nyomasztja. Nem kérdés, hogy társ nélkül is boldogul, gyönyörűen neveli nyolcéves fiát, Patrickot, és megéli a jót az életében. Mégis az idő előrehaladtával gyakran eszébe jut, hogy nem szeretne egyedül megöregedni.

„Túl bizalmatlan vagyok”

Az ismerkedéssel meggyűlik a baja. „Ezzel tudom, hogy nőként nem vagyok egyedül. Próbálkozom is, és nem is. A kisfiammal van egy kialakult életünk, rendszerünk, folyton jövünk-megyünk, és mivel nekem ő a legfontosabb a világon, hozzá igazítok mindent. Így például, ha csak egy szimpla, esti randiról is lenne szó egy úriemberrel, az nekem komoly szervezést és megannyi macerát jelentene, hogy egyáltalán el tudjak indulni otthonról. Egyrészről bébiszittert kellene keríteni, és mivel Szentendrén lakom, a belvárosból a haza­jutás sem lenne könnyű, mert ha megiszom egy pohár bort, értelemszerűen nem ülök a volán mögé. De most túlságosan előre szaladtam, ugyanis a randiig sem jutok el! Már az ismerkedés fázisában megrekedem. Ugyan társkeresőn is voltam fent – bár olyan profilképpel, amin nem vagyok felismerhető –, de hiába, túl bizalmatlan vagyok, hogy ténylegesen kiadjam magam. A közösségi oldalakon szoktak rám írni férfiak, többnyire harmincasok, akiknek néha viccesen visszaválaszolok, hogy ’Kedves vagy, hogy írsz, de már van egy fiam’. Igaz, előfordul, hogy velem egykorú, szimpatikus pasi üzen, sőt van valaki, akivel fél éve ismerkedem, de bevallom, már hozzá sem fűzök nagy reményeket.”

A Patrickkal közös programok feltöltik a büszke édesanyát (Fotó: Smagpictures)

„Lehet, csak a kifogásokat keresem”

A személyes találkozás is miatta maradt el, aminek több oka is volt. „Bonyolult megszervezni, de emellett van bennem megannyi kétség, félsz is. Ráadásul, mivel volt egy-egy elejtett mondata, miszerint szívesen szerepelne velem a tévében, akár egy realityben, egyből megszólalt bennem egy hang, hogy mi van, ha csak az ismertségem vonzza. Lehet, túl óvatos vagyok, vagy csak a kifogásokat keresem, ezt még magam sem tudom. De hiszem, hogy mindenki megtalálja a párját! Vágyom arra, hogy rám találjon az a férfi, aki elfogadja, hogy van egy fiam, aki be tud illeszkedni az életünkbe, és mi az övébe. Akivel kölcsönösen azt érezzük, egymáshoz tartozunk.”

Ismét feltűnik a képernyőn

Illusztris társasággal indította a Hal a tortán új évadát a TV2 Séf műsorán Ági. Ambrus Attila, Horváth Gréta, Gáspár Győző és PSG Ogli 7 versengett a hét szakácsa címért. Vacsoratársai gondoskodtak a jó hangulatról, és parázs vitából sem volt hiány.

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!