Címlapsztori

Orosz Barbara: „Egy csodálatos férfihoz tartozom, mégis szabad vagyok”

A műsorvezetőről a születési horoszkópja alapján állítható, hogy a szerencse lánya. Nemcsak a karrierje ível egyre feljebb, hanem a házasságáról is elmondható: igazi, karmikus ajándék.

Ajándék karmáról akkor beszélünk, amikor két ember azért van együtt, hogy csak egymásnak éljenek. Az asztrológia feltételezi, hogy van előző élet, illetve előző életek, amelyekben Orosz Barbara és Flor sokszor találkozhatott, és mivel azokban már minden problémájukat megoldották, ezért a „feladatuk” most csupán az, hogy boldogan töltsék együtt minden idejüket. „Egyetértek azzal, amit a csillagok mutatnak. Nálunk nincsenek elvárások a másik felé. Összhangban élünk a megismerkedésünk első pillanatától, nagy közöttünk az összhang, be tudjuk fejezni a másik mondatát is. Nagyon sok mindenben hasonlítunk, például mindkettőnknek rendkívül fontos a hivatásunk. Mindkettőnk élete izgalmas, tele van kihívásokkal. Szinte nincs megállás. A Mokkán és a Tűsarkon kívül is folyamatosan dolgozom, szeretek a kamera másik oldalán is állni, producerként megvalósítandó projektekről tárgyalni, ez adja az egyensúlyomat. Kisfilmeket rendezek, vezetem a műsorgyártó cégemet 13 éve, kommunikációs tréningeket tartok. és intézem a badacsonyi házunk átépítését” – mondja a TV2 Mokkájának műsorvezetője.

Florral több esküvőjük is volt

Furcsa kettősség

Barbara születési horoszkópja furcsa kettősségről árulkodik. Nagyon fontos a párkapcsolat, ugyanakkor lényeges a szabadság is. „Végre megadta ezt nekem a gondviselés. Hiszen párkapcsolatban élek, egy csodálatos férfihoz tartozom, ugyanakkor mégis szabad vagyok.” A bolygóállások szerint Barbara és Flor megkapják a sorstól az időt, amely az egymáshoz csiszolódásról és az együttélésre való felkészülésről szól. Így igazán el tudják fogadni egymást, és kapcsolatuk valóban olyan lesz, mint amilyenről álmodnak. „Mielőtt megismertük egymást, szabad madarak voltunk, eszünkben sem volt együtt élni, pláne házasságot kötni senkivel. Aztán megérkeztünk egymás életébe, és nem volt kérdés, hogy egymásnak születtünk” – hangzik Barbara magyarázata.

Párizs mindig is megmagyarázhatatlanul vonzotta

Párizs és az előző élet

Kevesen tudják Barbaráról, hogy az év egyik legmisztikusabb éjjelén, december 13-án született. Ráadásul a Napja és a másvilágot is jelentő Neptunusz a horoszkópjában szorosan együttállnak. Ebből arra következtethetünk, nemcsak érdekli az ezotéria, hanem nagyon erősek lehetnek a megérzései is. „Nemcsak a megérzéseim jók, hanem többször éltem már át a déjà vu élményét. Érdekes, hogy a világban Párizs az a város, ahol úgy érzem, hogy talán korábbi életeimben élhettem. Ez a város megmagyarázhatatlan erővel vonz, úgy ismerem, mint a tenyeremet, de meglepetéseket is tartogat. Imádok elveszni benne, és felfedezni, mert mindig ad valami különleges élményt vagy választ a kérdéseimre, miközben bóklászom az utcáin. Csak el kell mennem, hogy megélhessem. 18 éves korom óta nincs év, hogy ne utazzak el Párizsba. Mintha mindig várna ott valami. Biztos nem véletlen, hogy végül francia származású lett a férjem. Így még inkább el tudom fogadni, hogy mi korábbi életeinkben már együtt lehettünk” – mondja.

Kiemelt kép és fotók: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!