Címlapsztori

Curtis párja, Barnai Judit: „Annyi mindent írnak rólunk, Atival mi már csak nevetünk az egészen”

Egyre zavarosabb az újpesti rapper és kosaras párja, Judie kapcsolata, amibe mostanra a VV6 nyertese, Aurelio Caversaccio neve is bele­keveredett. Most utánajártunk mindennek.

Két hónapja lapunk is hírül adta, hogy Curtis és Barnai Judit Judie kapcsolata négy év után a vége felé közelít. A következtetésnek a hirtelen eltűnt közös képek, majd maga a kosaraslány akkortájt posztolt sorai adtak alapot, amiben gyötrődésről, összetört szívről és arról írt, segítség kell neki, hogy meggyógyuljon a lelke. A Story­nak persze ennél több információra volt szüksége, így egyik jóbarátjuknál érdeklődve megerősítést kaptunk afelől, hogy valóban olyan mélypontra jutott a kapcsolatuk, amiből nemigen van kiút. „Többször szakítottak már, de ez most nem egy hirtelen döntésnek tűnik. Ezért is nem megy egyik napról a másikra. Összeköti őket a közösen megálmodott családi ház, Tupac, a kutyájuk és a közös négy évük. A megannyi együtt legyőzött akadály, és persze a szeretet” – tudtuk meg, és mindemellett azt is, hogy Judie még nem költözött el Curtistől.

Más szint

Természetesen a rappert és a sportolót is kerestük, utóbbit el is értük telefonon. Judie bár nagyon kedvesen fogadta az érdeklődésünket, és rögtön cáfolta a rossz hírt, a hangján kimerültség és szomorúság hallatszott. „Annyi mindent írnak rólunk, de nem foglalkozunk vele. Atival mi már csak nevetünk az egészen.” Ezután nem sokkal pedig már pakolt is, hogy a Farm VIP műsorában bizonyítson, és lapzártánkig ennek a forgatásán vett részt. Időközben azonban Curtis egy tévés interjúban hullámvölgyekről nyilatkozott a párkapcsolatát illetően. Pár napra rá viszont váratlanul kikerült egy közös, csókolózós képük Judie közösségi oldalára, majd nem sokkal később maga Curtis is posztolt egy hasonlóan meghitt fotót, ahol egy jachton váltanak forró csókot. A rapper Újpest-színű, azaz lila szívvel kommentelte a képet, ami sokat elmond arról, mi dúlhat benne. Szűkebb hazája ugyanis mindig is a szíve csücske volt, ilyen színnel pedig csak a legnagyobb érzelmeit kiváltó posztjait szokta illetni. És egy-két békülésüknek örvendő kommentre is válaszolt: „Ritka az olyan nő, aki nem reagál a szemétre, amit róla vagy ellene szórnak! Ő ilyen. Becsülendő, és tisztelem! Vigyázz rá!” – írta egy követőjük, mire a rapper büszkén felelt: „Más szint. Köszönjük.”

Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

Keresztbe akarnak tenni

A jó hírrel párhuzamosan azonban, ahogy már a követőjük is utalt rá, egy megdöbbentő pletyka is szárnyra kapott a Redditen. Mégpedig az, hogy Judie és a szintén Farm VIP-ban szereplő Aurelio Caversaccio túlságosan összemelegedtek. Curtist hiába kerestük, ismét nem értük el, és a forgatás miatt most Judie telefonja is elérhetetlen volt. Aurelio barátnőjét, kislánya édesanyját, Nikit azonban szóra bírtuk. „Igen, hozzám is eljutott ez a pletyka, amiből természetesen egy szó sem igaz. De egyszerűen el kell fogadni, hogy vannak rosszindulatú emberek, akik nem örülnek más boldogságának, és ahol tudnak, keresztbe akarnak tenni nekünk. De mi akkor is nagyon jól megvagyunk Aurelióval. Rengeteget változott és bizonyított a börtön óta, úgyhogy semmi okom kételkedni benne. Nyilvánvalóan Judie-val van közöttük kontakt, hiszen egy műsorban szerepelnek, de ezzel nincs semmi gond.”

Aurelio lehet a csábító? (Fotó: Nagy Zoltán/fotocentral.hu)

Nem elterelés

Minden jó, ha a vége jó – tartja a mondás. Végül is úgy tűnik, Curtisék oldaláról folytatás, Aureliójékén pedig megtörhetetlen bizalom és persze mindkét párnál óriási szerelem látszik beigazolódni. Ezek után pedig lehet, hogy el is kell engedni azt a felvillanó emléket, hogy az előző szériákból kiszivárgott hasonló információk – például Csuti és Szorcsik Viki vagy Balogh Edina és Szabó Simon románca – végül mind-mind beigazolódtak. Lehet, azzal a kérdéssel sem kell foglalkozni már, hogy hogy lehet, hogy amíg Judie idekint volt, jó ideig nem posztoltak közös képet Curtis­szel, sőt a kosaraslány mindenkivel tudatta, hogy összetört szívvel költözött a tanyára. A forgatás ideje alatt, amikor nyilvánvalóan nemigen akadt lehetőségük a párkapcsolatukon fáradozni, aztán mégis hirtelen megmentették azt? A közös fotók azonban egész biztosan nem az elterelés részei, hanem egy egyértelmű és határozott válasz az aureliós mendemondákra.

Kiemelt képek: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!