Címlapsztori

Kulcsár Edina: „Márk rám szólt, hogy most már befele is figyeljek, a kisfiunkra”

Ha csak a kánikula nem szól közbe, augusztus közepén születik meg a szépségkirálynő és férje, G.w.M második közös gyermeke.

Kulcsár Edina a negyedik gyermeke születése előtt áll, és egyáltalán nem izgul, rutinosnak érzi magát. A jókedve, nyugalma abszolút átjött a telefonon keresztül is, amikor a babavárásról faggattuk. Nincsenek rosszullétei, de a jósló fájások miatt azért már érzi, hogy nincs olyan sok hátra a baba születéséig.

Aktívabb, mint valaha

„Három hetem van még, ha csak ez a nagy meleg nem módosít a terveken. Medi szeptemberi, akkor is meleg volt, de ilyen hőségre nem emlékszem, és azért megfordult a fejemben, hogy emiatt akár hamarabb is jöhet a kisfiunk – kezdi Edina, aki a nagy pocakja ellenére is rendkívül aktív. Jön-megy, intézkedik. Hívásunkkor is épp nyaraltak, és ebédet vitt a családnak. – Alapvetően is keveset alszom, korán kelős vagyok, és mindig teszek-veszek. Akkor is ez volt rám a jellemző, amikor még nem voltam anyuka. De azt kell mondjam, a várandósságom alatt talán most vagyok legaktívabb. Ez nyilván részben annak is köszönhető, hogy nyári szünet van, és van három gyermekem, akikkel foglalkozni kell. Akiknek kell a figyelmem, akiknek kellenek az élmények, a programok. Emellé sokszor a munka is párosul, az otthoni feladatokról nem beszélve, úgyhogy nem igazán tudok ücsörögni és unatkozni.”

Jön, megy, intézkedik, egy percre sem dől hátra (Fotó: Archív)

Néggyel is elbír

Edinát a férje, G.w.M próbálja egy kis pihenőre bírni. „Márk már mondogatja, hogy próbáljak kicsit visszavenni a tempóból. Rám szólt, hogy most már befelé is figyeljek, a kisfiunkra, és teljesen igaza van. Többet kellene csendben, csak kettecskén lennünk… Szóval Márk nagyon figyel, és igyekszik levenni rólam a terheket. Már nem engedi például, hogy vezessek. A sofőrjével járok én is, ha dolgom van. Sokszor lefoglalja a gyerekeket is, hogy legyen egy kis időm főzni, mosni, takarítani vagy épp magamra. Elvinné mindnyájukat is programozni, de Amara annyira anyás, hogy egyszerűen nincs meg nélkülem. Én ilyet még nem láttam – nevet fel Edina, akinek a férjén kívül az édesanyja és anyósa a legnagyobb támasza. – Nagyon összetartó család vagyunk, szóval sokakra számíthatok rajtuk kívül is, úgyhogy amiatt sincs bennem félelem, hogy négy gyerekkel, hogy bírok majd el. Ha hárommal megoldottam, néggyel se lesz gond. Egyáltalán nem stresszelek ezen sem.”

Alig várják, hogy végre láthassák második közös gyermeküket (Fotó: Archív)

Császármetszés vár rá

Többgyermekes édesanyaként pedig mára olyannyira belazult, hogy már a babaszobával sem kapkod úgy, mint korábban. „Már ki van választva minden, de még nem érkezett meg és nincs összerakva semmi, és lehet, egy ideig nem is lesz. Az első időszakban úgyis velünk lesz a pici, ahogy még Amara is a mi szobánkban van. Érdekes, de míg korábban összevissza vásároltam, most valahogy átlátom, hogy nincs is ennyi mindenre szükség. Egyetlen dolog izgat minket Márkkal, hogy milyen lesz a kisfiunk – sóhajt fel az édesanya, aki ahogy az előző három gyermekét, a negyediket is császármetszéssel hozza majd a világra. – Medivel operációval kezdtük meg a sort, és ez így is maradt a többi gyermekemnél is. De már rég megbékéltem a császármetszéssel. Egy a lényeg, hogy minden rendben menjen, és a kisfiam egészségesen jöjjön világra” – teszi hozzá Edina, aki a legifjabb kis trónörökös neve kapcsán még titkolózik.

Kiemelt kép: Imre Norbert

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!