Címlapsztori

A Házasság első látásra Petrája: „Jöjjön valaki, aki férfi a talpán, és végre levesz a lábamról”

Szinte még el sem kezdődött, máris vége Dávid Petra legújabb kapcsolatának. Ám hála a mesterséges intelligenciának, most az is kiderül, milyen számára a tökéletes társ.

Pár hete még Dávid Petra boldogságáról lehetett hallani, arról, hogy végre rátalált a szerelem. Illetve a story.hu-nak azért pontosította a hírt, és úgy fogalmazott: ismerkedik, randizik egy férfival, de még gyerekcipőben jár a kapcsolatuk. Azt is megtudtuk, hogy Petra munkahelyén, az edzőteremben ismerkedtek meg, és választottja pár évvel fiatalabb nála, ám őt ez egyáltalán nem zavarja. A friss románc azonban pár napja véget ért.

„Nem szeretem a nyavalygást”

„Az az igazság, hogy nem passzoltunk egymáshoz. Nem külsőleg, belsőleg. Külsőleg egy nagyon helyes, magas, izmos pasi volt. Pont olyan karakter, ami nekem bejön. De mindez kevés, ha nem egy húron pendülünk – kezdi Petra, akin nemigen érezni csalódottságot. – Annyira az elején voltunk, hogy még nem alakultak ki komolyabb érzelmek, így nem is szenvedem meg annyira ezt a szakítást. Persze jó lett volna, ha ez tényleg egy szép love story lesz, de hamar kiderült, hogy például az érzelmi világunk elég különböző.” Arról nem beszélve, hogy Petra szerint a kommunikáció sem működött túl jól közöttük. „Én szeretek jókat beszélgetni. Szeretem, ha egy pasi okos, értelmes, olyan, akire fel tudok nézni. És nem szeretem a nyavalygást. Fontos számomra, hogy valaki tudja, mit akar, és azért tegyen is. Nálunk azért ezek közül sok minden hiányzott” – magyarázza.

Pontosan tudja, mit vár az élettől és a férfiaktól (Fotó: Birton Szabolcs/fotocentra.hu)

„Andrissal jóbarátok lettünk”

Szakítás ide vagy oda, Petra egyáltalán nem ábrándult ki a szerelemből. Még úgy sem, hogy ezt a kapcsolatot megelőzően egy gyors válással is meg kellett birkóznia. Hiszen a Házasság első látásra című műsorban, ahol nemrég megismerhette őt a nagyközönség, a Kabai Andrással kötött frigye hamar zátonyra futott. Pontosabban, fogalmazzunk inkább úgy, hogy sohasem került sínre. „Andrissal szerencsére azóta barátok lettünk, noha egy ideje, amióta barátnője van, úgy érzem, ez egy kicsit egyoldalú lett. Persze megértem, hogy ott a munka, a párkapcsolat, nehéz időt találnia. Így ebből a villámkapcsolatomból ő ki is maradt. De ez a szakítás semmiképp sem jelenti, hogy elkeseredtem. Kiábrándulni maximum az úriemberből ábrándultam ki. De a szerelemből egyáltalán nem. Nyitott vagyok rá, hogy jöjjön valaki, aki férfi a talpán, és végre levesz a lábamról…”

Íme, az ideális férfi, akit a mesterséges intelligencia alkotott. Vajon sikerül Petrának megtalálnia? (Fotó: Sashalmi Imre/Midjourney)

„Olyan Chris Hemsworth-ös”

Ha már Petra ennyire bizakodó, kifaggattuk az ideáljáról is. Azzal a nem titkolt szándékkal, hogy a mesterséges intelligencia segítségével mi majd megalkotjuk számára a tökéletes férfit. Azt, aki most a Storyt lapozgatva, akár magára is ismerhet. „A belső tulajdonságokat előbb már elkezdtem fejtegetni. Annyival egészíteném ezeket még ki, hogy egy nőnek azért jólesik, ha a pasi gavallér vele. Nagyon fontos számomra az is, hogy hosszú távon működjön a kémia. És igaziból a legjobb az lenne, ha az ismertek világából találnék valakit, mert az sokkal jobban meg tudna érteni és alkalmazkodni a jelenlegi életemhez.” A külső paraméterek kapcsán pedig meg sem lepődünk, hogy személyi edzőként magas, sportos, férfias jelenséget képzel el maga mellé. „Szeretem azt érezni, hogy törékeny nő vagyok egy férfi mellett. De nem kell azért izomkolosszusnak lennie, csak olyan Chris Hemsworth-ös hát, váll, kockák – nevet fel, majd így folytatja: – Szeretem a természetesen kreol bőrt, a dús, barna hajat. A szemszín annyira nem fontos. A borostát, a kis szakállat pedig nagyon szexinek tartom. És ami még lényegi, az a stílus. Nagyon bejön a hanyag elegancia: póló, zakó, farmer.” A Story szakemberei által alkotott tökéletes férfiről pedig az a véleménye: „Cuki! Őt már mosolyogva hazahoznám bemutatni anyukámnak.”

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!