Címlapsztori

Curtis hallgatásba burkolózik: tényleg véget ért a szerelem?

Ember legyen a talpán, aki kiigazodik a rapper szerelmi életén.

A Best magazin által nyilvánosságra hozott lesifotókból tudta meg az ország 2020 őszén: Curtisnek új párja van, aki nem más, mint Barnai Judit kosárlabdázó. Nem csak a rajongókat, a rapper kisfiának édesanyját, Krisztikét is igencsak meglepte a hír, aki noha akkor már egy ideje külön élt Curtistől, hivatalosan a felesége volt, és nem tudta, hogy exe új párra lelt. A lebukása után a rapper először tagadta, hogy komolyabb érzelmek fűznék ­Judie-hoz, egyik nyilatkozatában arra utalt, a kosaras lány is csak egy a sok közül… Már a kapcsolat elején is ellentmondásos hírek érkeztek róluk, és nincs ez másként most sem, amikor már a szakításukról pletykálnak.

Szertefoszlott idill

Annak idején két hónap kellett ahhoz, hogy miután a kapcsolat napvilágra került, Curtis felvállalja, hogy túllépett a házasságán. Egy közös képpel tudatta a nagyvilággal: valóban Juditot szereti. A szerelmesek egyébként nem sokkal azelőtt, ­augusztusban Balatonlellén ismerkedtek meg. Judie-nak először fogalma sem volt, hogy az ország egyik legismertebb és legsikeresebb rapperével áll szemben, a jól sikerült vitorlásrandijuk és a közös naplementenézés után viszont már nem volt kérdés számukra, hogy megpróbálják együtt. Noha voltak köztük viharok az elmúlt négy évben, hiszen többször is szakítottak, végül mindig visszataláltak egymáshoz. Nemrég beköltöztek álmaik otthonába Maglódon, lett egy közös kutyájuk is, ám az idill, úgy tűnik, mára tényleg szertefoszlott.

Egy ideje nem raktak ki közös fotót… (Fotó: Archív)

Hosszú út…

A találgatásokat maga Judie indította el, aki – Curtisszel ellentétben, aki csendbe burkolózott – három héttel ezelőtt egy hosszas bejegyzésben taglalta, mennyire nincs jól. „Érdekes, milyen hosszú utat jártam be négy év alatt, hogy megismertek az emberek. Rengetegszer inkább mély volt, mint sem magas ez az egész – kezdi a sportoló, aki ezután azt is elárulta követőinek, hogy egy ideje pszichológushoz jár. – Bár úgy érzem, erőn felül teljesítettem éveken keresztül, most mégis azt éreztem, nem megy tovább, összetörök, kell, hogy valami vagy valaki segítsen nekem.” A szakember javasolta, hogy helyezze végre saját magát előtérbe, ez azonban ­Judie-nak mindeddig ismeretlen volt. „Erős vagyok, mert soha nem adok fel semmit, de most azt nem szabad feladjam, hogy én saját magamat gyógyítsam meg, és tegyem első helyre, ami nekem jó! Hogy én is jól legyek! Nem, nem akarom azt mutatni és mondani, hogy minden ku*va jó, mert elfáradtam.” Judie sorait olvasva nehéz azt gondolni, hogy a bánata független a Curtisszel való kapcsolatától, főleg, hogy utoljára május végén láthattunk róluk közös képet.

Curtis a gyermekével és a kutyájával posztol mostanában (Fotó: Archív)

„Csak nevetünk”

Igyekeztünk utánajárni, vajon mi az igazság a rapper és a kosaras lány szakítása kapcsán, de nem változott az az információnk, hogy most komolynak és véglegesnek tűnik a szétválásuk. A helyzetet azonban bonyolítja, hogy lapunk úgy tudja, Curtis és Judie még egy fedél alatt laknak. „Többször szakítottak már, de ez most nem egy hirtelen döntésnek tűnik. Ezért is nem megy egyik napról a másikra. Összeköti őket a közösen megálmodott családi ház, 2Pac, a kutyájuk, és a közös négy évük. A megannyi együtt legyőzött akadály és persze a szeretet. Úgyhogy Judie még nem költözött el” – mesélte lapunknak egy jóbarátjuk, aki bár úgy látja, kevés rá az esély, mégis bízik a pozitív pálfordulásban. Elértük a sportolót, aki mint mindig, most is nagyon kedves volt, de a hangján kimerültség és szomorúság volt érezhető. Érdeklődésünkre a szakítás hírét nem erősítette meg, sőt épp az ellenkezőjére utalt. „Annyi mindent írnak rólunk, de nem foglalkozunk vele. ­Atival mi már csak nevetünk az egészen.”

Kiemelt kép: RTL

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kapható a Story nyári különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!