Hazai sztár

Curtis volt felesége, Krisztike – Doncsi látja, összhang van a szülei között

A csinos anyukáról sugárzik a boldogság, ami nem csoda: teljes harmóniában van önmagával. Kisfia nemrégiben lett hároméves, és Kriszti nem tagadja, ahogy cseperedik, úgy állítja őket egyre több kihívás elé. „Kezdi elhagyni a délutáni alvásokat, rengeteg energiája van, ezért igyekszem változatos programokat kitalálni. Önálló kisfiú, úgy beszélgetek vele, mint egy kis felnőttel. Mindent megosztunk egymással – árulja el Kriszti. – Személyiségre Atira és rám is hasonlít: akaratos és határozott véleménye van. Mondtuk is az apukájával, hogy most kell letörni a kis szarvát, később nehezebb dolgunk lesz. Atival továbbra is közösen neveljük: mindennap beszélünk és mindenbe beavatom. Nagyon jóban vagyunk, tudunk egymás fontos dolgairól, és a neveléssel kapcsolatos döntéseket is együtt hozzuk meg. Mindig is az volt a célunk, hogy Doncsi azt lássa, összhang van a szülei között.”

Legnagyobb segítsége az édesanyja (Fotó: Archív)

Doncsi szeptemberben kezdte az óvodát. Barátkozós, imádja a gyerektársaságot, ráadásul az unokatestvérével egy csoportba járnak. „Amióta anya lettem, felelősségteljesebb vagyok, próbálok előre gondolkozni. Ezért már nyár elején elkezdtünk egy peda­gógiaprogramra járni, amely fejleszti a gyerekek koncentráció­ját. Szerencsém van Doncsival, hiszen okos, fejlett, de szerettem volna, ha jobban tud majd összpontosítani, mert éppolyan hebrencs, mint én és az apukája.”

Ritkán jár szórakozni

„Amióta édesanya lettem, megváltozott a prioritás. Élvezem a Doncsival töltött időt, amikor pedig Atinál van, vagy anyukámnál alszik, legszívesebben csak pihenek. Már nem vágyom nagy nyüzsgésre.”

Nem meglepő, hogy a csinos anyuka felkelti a férfiak érdeklődését. „Bárki is lesz az életemben, mindig a gyerekem lesz az első, hozzá kell alkalmazkodnia. Bár 90 százalékban én vagyok a fiammal, nagy segítségem az anyukám, Ati és a testvéréék, így én is be tudom iktatni, hogy a magánéletemre tudjak időt ­szakítani. Az egész csak szervezés kérdése: a baráti társaságunkkal még egy ötnapos nyaralásra is el tudtunk szökni. Hiszek abban, hogy ha én kiegyensúlyozott vagyok, akkor a fiam is az – meséli az anyuka, aki úgy tervezi, hogy több új feladatot is elvállal. – A ruhamárkánk beindult, a tervezés teljes gőzzel megy, szerencsére a vártnál jóval nagyobb siker lett, ezért is vagyok most már bátrabb az új projektekkel.”

Kiemelt képek: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!