Címlapsztori

Dobrády Ákos megkönnyezte a kisfia első bölcsis napját: „A kerítésen túlról figyeltük, ahogy tologatja a kis dömperét”

Negyvenes évei közepén lett édesapa a TNT frontembere. Párjával, Nikivel és kisfiukkal, a már háromesztendős Bende Mórral csodás családot kapott.

Már csak a hivatalos pecsét hiányzik a kapcsolatukat szentesítő papirosról – igaz, Dobrády Ákos szerint házassági papírral sem lenne teljesebb a szerelmük Nikivel.
Június 6-án szűk családi körben ünnepelte a kis Bende Mór születésnapját a Dobrády család, a zsúrról pedig természetesen a kisfiú kedvenc játékai sem hiányozhattak. „Remekül telt a szülinap. Bendének minden számítása bejött, azaz annyi kisautót kapott, hogy már nem tudjuk hova pakolni őket – kezdi nevetve Ákos. – Niki már reggel feldíszítette a házat, mindenhonnan lufik lógtak, és természetesen az autós torta sem hiányozhatott az ünnepségről, amit a nagyszülők készíttettek. Három szál gyertya díszítette a süteményt, úgyhogy Bende már nagyfiú, szeptemberben megy oviba – mondja az édesapa, aki maga is alig hiszi, hogy így elrepült ez a néhány év. – A bölcsit jól vettük, nagyon nyitott, barátkozós alkat, úgyhogy hamar feltalálta magát. Igaz, miután bekerült a közösségbe, nagyon sokat betegeskedett, de ezen sajnos a legtöbb gyerek átesik. Ettől függetlenül Bende nagyon jól kezelte a környezetváltozást és az elválást, Nikivel viszont mindketten megkönnyeztük, amikor első nap ott kellett hagynunk a bölcsiben. A kerítésen túlról figyeltük, ahogy tologatja az udvaron a kis dömperét, aztán persze ez is rutinszerűvé vált. Izgatottan várjuk, hogy milyen kihívásokat tartogat számunkra az óvoda.”

Ákos a Sztárboxban Pintér Tiborral küzdött meg (Fotó: RTL)

Kire ütött ez a gyerek?

Míg Ákosék eleinte a könnyeiket nyeldesték a fiuk nélkül, addig a hároméves Bende rögtön feltalálta magát a gyerekek, pontosabban a kislányok társaságában. „Már két szerelme is van. Nem tudom, kire ütött ez a gyerek, de már most nagy nőcsábász – mondja nevetve Ákos. – Ha éppen nem a bölcsiben csapja a szelet valakinek, akkor a játszótéren játszik a kislányok körül. Többször is észrevettem, hogy ilyenkor hiába beszélek hozzá, teljes a képszakadás. Csak bambul a lányok után, és mindig úgy helyezkedik a játszótéren, hogy valamelyik közelében legyen.” Persze nem csak Bendére vannak ilyen hatással a nők. Régebben az apuka sem bírt betelni velük, igaz, számára már csak egyvalaki létezik. „Nikivel tudatosan figyelünk arra, hogy időnként kettesben is időt töltsünk, programozzunk, amíg Bendére a nagyszülők vigyáznak. Ilyenkor természetesen az esküvő is szóba kerül közöttünk, de úgy érzem, nem a házassági papír fog összetartani minket. Ma már szerintem kicsit elavult, idejétmúlt intézmény lett, de mivel nagyon szeretjük egymást, egyáltalán nincs kizárva, hogy végül az oltár előtt kötünk ki” – mosolyog a 48 éves énekes.

Nagy erőkkel készültek a TNT Budapest Park-beli koncertjére (Fotó: Archív)

Bármikor jöhet a kis tesó

Bár az esküvő nem a legfontosabb, a családbővítésre mindketten nyitottak. „Szeretnénk Nikivel Bendének egy kis tesót, de abszolút a sorsra bízzuk magunkat. A fiunk sem volt tervezett baba, de amikor megtudtuk, hogy jön, a legnagyobb örömmel vállaltuk – mondja Ákos. De vajon hogy áll a kis tesó kérdéshez Bende? – Változó. Valamikor egyből rávágja, hogy nem, köszöni szépen, nem kér belőle, máskor pedig abszolút nyitott rá. Meglátjuk, mit hoz a jövő. Nikivel egyelőre próbáljuk felmérni, hogy két gyerek mellett hogyan tudnánk menedzselni az életünket, a többi pedig úgyis a jövő zenéje.”

Kiemelt képek: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!