Címlapsztori

A Házasság első látásra Csabája nem volt felkészülve egy komoly kapcsolatra: „Aztán tessék, Fanni mégis elvette az eszemet”

A 38 éves üzletember már várta a szinglilétet, amikor egymásra találtak szerelmével.

Miután a TV2 tudományos párkereső realityjében köttetett frigye zátonyra futott Boda Gyöngyivel, szerette volna átadni magát a kalandoknak, és kiélvezni a népszerűséggel járó lehetőségeket. A sors, pontosabban egy 21 éves lány azonban átírta a terveit.

„Tudtam, hogy nyert ügyem van”

Hegedűs Csaba és új párja, Fanni le sem tagadhatná, hogy fülig szerelmesek. A Story kamerája előtt is izzott közöttük a levegő. Ez nem is csoda, hiszen hónapok óta tartó titkolózás után álltak a nyilvánosság elé. No de lássuk, hogyan is kezdődött, majd bontakozott ki a szerelmük! „A barátnőm Csabi szoláriumában dolgozik, és egy alkalommal beszaladtam hozzá köszönni. Kint beszélgettünk az épület előtt, de már az ablakból kiszúrtam a ’főnököt’ – emlékszik vissza a kezdetekre Fanni, aki csupán ezután szembesült azzal, hogy kiszemeltje valójában a barátnője felettese. – Akkor esett le a tantusz, amikor Csabi kijött hozzánk beszélgetni. Azonnal nagyon szimpatikus volt, az érzéseimet pedig nem is rejtettem véka alá. Mondhatni, én kezdeményeztem” – árulja el a 21 éves lány, majd Csabi folytatja a történetet. „Nagyon imponál, amikor egy nő vadászik le engem. Abból ugyanis ­rossz nem sülhet ki. Fanni pedig nem tétlenkedett. Miután megismerkedtünk, minden adandó alkalommal ott volt a szoláriumban, kereste a társaságomat. Úgyhogy tudtam, nyert ügyem van.” Bár való igaz, az első lépést Fanni tette meg, a lány azért nem akarta teljesen megkönnyíteni a vállalkozó dolgát. „Be akart jelölni Facebookon, de nem mondtam meg neki a teljes nevem. Úgy voltam vele, hogy kicsit tesztelem, mennyire érdeklem őt. Szerettem volna, ha Csabi is némi energiát tesz az ismerkedésünkbe, és szerencsére nem kellett csalódnom.”

Oda a csajozás

A fiatalok onnantól kezdve fénysebességre kapcsoltak. Összeköltöztek, közös vállalkozásba kezdtek, mi több, már a szerelmi fészküket is együtt építik. „Fanni az első pillanattól fogva komolyan tervezett velem, ami ugyan legyezte a hiúságomat, ugyanakkor én nem voltam ennyire biztos a dolgomban. Szerettem volna egy kicsit kiélvezni, kihasználni az ismertséggel járó lehetőségeket. Csajozgatni, flörtölgetni, ám ez a hajó elúszott, miután megismertem őt – vallja be Csabi. – Persze ez nem panasz, hiszen dönthettem volna a szingliség mellett is. Így legfeljebb csak azt sajnálom, hogy nem később találkoztunk. Talán túl korán jött az életemben, nem igazán voltam felkészülve egy ilyen komoly kapcsolatra, aztán tessék, mégis elvette az eszemet…”

Traumák után

Bár igencsak gyorsan találtak egymásra, a friss szerelmesek a kihívások ellenére is igyekeznek megbecsülni egymást. Fanni, Csabihoz hasonlóan, pontosan tudja, hogy milyen egy toxikus kapcsolatban élni. „Az exem betegesen féltékeny volt. Nem engedett sehova, miközben kihasznált és fájdalmat okozott. Csabi mellett viszont végre fellélegezhetek, és biztonságban érezhetem magam. Tudom, hogy ő soha nem tudna bántani, és megadja nekem azt a fajta szabadságot, amitől korábban megfosztottak” – mondja a 21 éves lány.

Lesz-e újabb frigy?

Eddig nem sokat teketóriáztak, hogy magasabb szintre emeljék a kapcsolatukat, a jövőben viszont szeretnének egy kicsit visszavenni a tempóból. Legalábbis ami a házasságot illeti. „Őszintén szólva, a válásom után most nem vágyom egy újabb frigyre, de a jövőben természetesen semmitől sem zárkózom el – fűzi hozzá Csabi. – Ha minden ilyen jól alakul közöttünk Fannival, akkor bizony előbb-utóbb fel fog kerülni a jegygyűrű az ujjára!”

Kiemelt kép és fotók: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!