Címlapsztori

A Házasság első látásra Csabája: „Jobb társat nem is kívánhattam volna Gyöngyinél”

Ikonikus filmes párosoknak öltözve fotózzuk a Házasság első látásra ismert arcait. Elsőként Hegedűs Csaba és Boda Gyöngyi állt a Story kamerája elé, akik a Zorro álarca című film főszereplőit elevenítették meg.

Noha a tudományos párkapcsolati realityben az ő kapcsolatuk bizonyult az egyik legstabilabbnak, és hétről hétre egyre közelebb kerültek egymáshoz, Hegedűs Csaba és Boda Gyöngyi házassága mégsem állta ki a hétköznapok megpróbáltatásait. A műsor fináléjában ugyan mindketten bizalmat szavaztak egymásnak, később azonban rájöttek: jobb, ha inkább baráti alapokra helyezik a kapcsolatukat.

„Gyöngyi visszaadta a hitemet”

De hogyan élték meg a TV2 sikerműsorát, amelynek köszönhetően egy csapásra országos ismertséget szereztek? Miként zajlottak a forgatások? Mennyire mozogtak komfortosan a kamerák előtt, és mi történt kettőjükkel azon túl? „Nem titok, hogy az én elsődleges motivációm a műsorral kapcsolatban az volt, hogy lezárjam a múltamat, végleg magam mögött hagyjam az előző párkapcsolatban elszenvedett sérelmeimet, és újra merjek bízni, hinni a szerelemben – kezdi a Story magazinnak Csaba, akinek szívét hosszú távon ugyan nem sikerült megdobogatnia Gyöngyinek, a bizalmát viszont annál inkább elnyerte. – Ez egy jó kapcsolat alapja. Legyen szó házasságról, barátságról, a bizalom elengedhetetlen, Gyöngyi pedig visszaadta a hitemet, amiért nem tudok elég hálás lenni neki. Bár a forgatások alatt hétről hétre közelebb kerültünk egymáshoz, az a mindent elsöprő vonzalom mégsem volt meg közöttünk, ami egy hosszú távú kapcsolat alapja lehet. Ezt leszámítva, úgy gondolom baromi jó párost alkottunk, és őszintén mondhatom, hogy jobb társat nem is kívánhattam volna nála!”

Mindkettőjük számára hatalmas önismereti utazás volt a műsor (Fotó: TV2)

„Furcsa volt ez a nagy felhajtás”

A fiatalok ismerkedését az sem segítette, hogy tudták, az egész ország figyelemmel követi az életüket. „Nagyon nehéz és fárasztó volt végig összeszedettnek lenni, a kamerák előtt ’viselkedni’, hiszen mégiscsak civil, hétköznapi emberek vagyunk. Nem szoktunk a kamerákhoz. Ahogyan ahhoz sem, hogy egy komplett stáb követi a mindennapjainkat. Persze egy pillanatig sem színészkedtünk, mindketten önmagunkat adtuk, de annyira azért sosem tudtam belefeledkezni a forgatásba, hogy teljesen kizárjam a külvilágot” – magyarázza a 38 éves üzletember. Bár a forgatás Gyöngyinek is legalább annyira új volt, mint Csabának, a 35 éves szempillastylist hamar belerázódott a szereplésbe. „Eleinte persze nekem is furcsa volt ez a nagy felhajtás, de aztán hozzászoktam a figyelemhez, és mindketten önazonosak tudtunk maradni. Ezt nem mindegyik párról lehet elmondani szerintem. Úgy vélem, voltak, akik tudatosabban játszottak a kamera előtt, mi viszont alkalmatlanok vagyunk erre Csabával. Egyikünk sem tudja véka alá rejteni a véleményét, érzéseit”– veszi át a szót Gyöngyi.

„Helyére került az önértékelésem”

De mégis mikor és miért siklott ki Csaba és Gyöngyi kapcsolata? „Az az igazság, hogy minden nagyon gyorsan történt. Nem volt időnk megismerni egymást, hanem egyből bedobtak minket a mély vízbe. Ez nyilván nagyon szokatlan volt, hisz a való életben egyébként sokkal lassabb tempót diktálok – mondja Gyöngyi. – Talán pont ez okozta a házasságunk vesztét. Az, hogy nem tudtunk elég közel kerülni egymáshoz, a műsor után mindketten visszacsöppentünk a saját kis életünkbe, és nem szenteltünk elég figyelmet a másikra, és ahogy telt az idő, egyre inkább bebizonyosodott, jobb, ha elengedjük egymást. Ettől függetlenül minden pillanatát élveztem a kísérletnek is, mert erősebbé váltam, magabiztosabb lettem, és az önértékelésem is a helyére került.” Csaba is hatalmas személyiségfejlődésen ment keresztül. „A műsor előtt darabokban volt a szívem, de mára szerencsére begyógyult. Büszke vagyok arra, hogy sikerült talpra állnom, újból felépítenem magam. Kinyílt a világ előttem! Sok új barátom lett, akikkel programozunk, nyaralni megyünk, és bepótolom mindazt, amit korábban nem tehettem meg: élek!”

Kiemelt kép és fotók: Borzi Vivien/Köszönjük a helyszínt a Tordasi élményfalunak (www.tordasielmenyfalu.hu)

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!