Címlapsztori

A Házasság első látásra Andrisa: „Volt miért bocsánatot kérnem Petrától”

Ikonikus filmes párosnak öltözve fotóztuk Dávid Petrát és Kabai Andrist, akik az Addams Family karaktereit elevenítették meg.

Már az is kész csoda, hogy élve megúszták a TV2 párkereső realityjét, hisz heteken keresztül tépték, húzták, nyúzták egymás idegeit. De vajon hogyan alakult a kapcsolatuk a kamerákon túl, és mi történt velük a forgatás óta? Dávid Petra és Kabai Andris erről is mesélnek, miközben az Addams Family című film galád házaspárjának, Gomeznek és Morticiának a bőrébe bújtak.

Ez a házasság bizony válással végződött (Fotó: TV2)

Fél évig nem álltak szóba egymással

Közel egy éve már, hogy Dávid Petra és Kabai Andris első látásra összekötötték az életüket, házasságuk gyötrelmeibe azonban csak ez év márciusától nyerhettek betekintést az emberek. Frigyüket az idő múlása sem szépítette meg, mi több, mindkettőjüknek traumatikus élmény volt visszanézni, újraélni közös életük szenvedéseit. „Andris nagyon megnehezítette a dolgomat a kísérlet alatt. Számtalanszor beletiport a lelkembe a megnyilvánulásaival, mégis úgy voltam vele, hogy azt a hat hetet, ameddig a kísérlet tart, fél lábbal is kibírom. Keményebb fából faragtak engem annál, mint hogy megfutamodjak néhány csúnya, bántó megjegyzéstől. Bár tény, hogy több alkalommal is eljutottam a tűréshatáromig, és sokszor méltatlanul bánt velem, de ha csak rajtam múlik, akkor biztosan nem adom fel a célegyenesben. Andris kevésbé bírta cérnával – emlékszik vissza a Story magazinnak Petra, aki hiába bírta volna még idegekkel, férje néhány nappal a műsor vége előtt kiadta az útját. – Miután véget ért a forgatás, ő jobbra, én balra mentem. Bár egy kísérletet tettem arra vonatkozóan, hogy tisztázzuk a dolgokat, kértem, hogy hívjon fel, de majd’ fél évig nem is hallottam felőle. Legközelebb a bíróságon találkoztunk, amikor kimondták a válásunkat.”

„Jó cinkostársak lettünk”

A válóperre mindketten feszülten érkeztek, a tárgyalótermet azonban már megkönnyebbülve hagyták el. „Miután aláírtuk a papírokat, és hivatalosan is pontot tettünk a házasságunk végére, beültünk egy kávézóba beszélgetni – veszi át a szót Andris. – Volt miért elnézést kérnem Petrától! Főleg, hogy az utolsó közös párterápián meghazudtoltam, és nem hittem el, hogy valóban jelezte Hildának, hogy flörtölt Lacival. Ez számomra is csupán utólag, az adásból derült ki, úgyhogy a legtöbb nézeteltérést csak később sikerült tisztáznunk. Mára mindent szálat elvarrtunk, és mondhatni, konfliktusmentes a kapcsolatunk. Ha valakinek, nekünk igazán jót tett a válás – meséli nevetve az exférj, aki soha nem gondolta volna, hogy Petrával valaha is barátok lesznek. – Azt hittem, hogy az életben többet nem beszélünk, aztán tessék! Mára felnőtt emberek módjára, kulturáltan, indulatok és sérelmek nélkül kommunikálunk. Igaz, idő kellett ahhoz, hogy elengedjük, feldolgozzuk a történteket, és emberileg, barátilag bizalmat szavazzunk egymásnak, de tényleg jó cinkostársak lettünk. Megbeszéljük egymással a magánéletünket, kikérjük egymás véleményét, mi több, közös terveink is vannak a jövőre nézve.”

Kiemelt kép és fotók: Bognár Bogi

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!