Címlapsztori

Jákli Mónika és Boráros Gábor túl vannak az építkezésen: a festő négyszer festette újra a szobát

A Nyerő Párosban tavaly feltűnt harsány sztárpár életében több jelentős változás is történt az elmúlt hónapokban.

11 együtt töltött év után, 2023-ban ott bele Jákli Mónika és Boráros Gábor az ország legnépszerűbb párkapcsolati valóságshow-jába, amit mindketten bármikor újrakezdenének, bár egymásnak már nem sok újat tudtak mutatni. „Elképesztően jól éreztük magunkat, új élményekkel és új barátokkal gazdagodtunk. Csabáékkal, Eleniékkel és Judyékkal azóta is jóban vagyunk. Nagyjából kéthetenként találkozunk. Nemrégiben a születésnapomat is együtt ünnepeltük. Fontos szereplői lettek az életünknek” – kezdi Jákli Mónika.

Rengeteget vitatkoztak

A műsor után nagy fába vágták a fejszéjüket, ugyanis házalakításba fogtak. Egy Dunaszerdahely közelében lévő településen vásároltak telket, és kezdték el kialakítani a közös otthonukat, a renoválás azonban nem ment éppen zökkenőmentesen. „Szinte nulláról kezdtük az egészet, mindössze a téglafal állt, illetve az ablakok voltak készen. Rengeteget vitatkoztunk a ház stílusának kialakítása alatt. Gábornak ízlésficama van. Ha rajta múlt volna, a nappalink fekete színben pompázna. Természetesen ezt nem hagytam, még annak árán sem, hogy így a festő négyszer volt kénytelen újrafesteni a szobát. Voltak bőven harcaink, de már hozzászoktam” – mondja nevetve az influenszer.

Boráros Gáborék házátalakításba fogtak (Fotó: Archív)

Hívatlan vendégek

A megpróbáltatásaik a várva várt beköltözéssel sem értek véget. „Az első hónapunk katasztrofális volt. Minden héten különféle állatok bukkantak elő a semmiből. Az első héten egy egér nézett velem farkasszemet a konyhaszekrényben. Irtózom tőlük, úgyhogy a barátaim siettek segítségemre, és fogták be az állatot. Ezután nem sokkal egy hatalmas pók tanyázott a függönyön. Amikor észrevettem, azonnal futottam Gáborhoz, de ő rám sem hederített, mivel még kora reggel volt, aludt tovább. Mire egy légycsapóval ütögetni kezdtem, hogy keljen fel, és tegyen valamit. Miután felkelt, és meglátta, ő is megijedt, de nagy nehezen sikerült belerakni egy dobozba. A harmadik héten pedig egy óriási lótetű látogatott meg minket. Ezek után úgy voltam vele, ha ez így folytatódik, inkább elköltözöm, de szerencsére idővel jobb lett a helyzet, és már nincsenek hívatlan vendégeink” – mondja megkönnyebbülten.

A recept: rendmánia

A viszontagságok ellenére hamar megszokták az új otthonukat, amiben Mónika rendmániájának is kulcsszerepe volt. „Viszonylag sokszor költöztem már az életem során. Ilyenkor robotüzemmódba kapcsolok, és maximum két nap leforgása alatt mindennek a helyére kell kerülne, mert nem bírom a rendetlenséget. Ez most is így volt, és segített is abban, hogy gyorsabban belakjuk az új házat – vallja meg. A szókimondó sztárpár között a nyugalom és a béke azonban így sem bizonyultak hosszú életűnek. – Belevágtunk az udvar felújításába, és most ugyanúgy veszekszünk, ahogy hónapokkal ezelőtt. Csak most a kerítés színe vagy a medence kialakítása jelenti a vitatémát. Gábor képtelen alkalmazkodni bárkihez, és nagyon nehéz meggyőzni bármiről is. Azt hiszem, már valamilyen díjat is kaphattam volna, amiért ennyi türelmem van, és lehúztam mellette 12 évet” – mondja derűsen Mónika.

Már mindannyian megszokták új otthonukat (Fotó: Archív)

A vehemens viták azonban idővel mindig elülnek, és elássák a csatabárdot. „Általában ő kezdeményezi a békülést, én pedig belátom, nincs értelme hosszan duzzogni. A vitáink többsége a teljesen különböző személyiségükből fakad. Ezt már elfogadtam, nem is szeretnék átlagos párkapcsolatban élni, mi így működünk jól: hangosan olaszosan, de boldogan” – szögezi le.

Hamarosan visszatér a képernyőre

Jákli Mónika a Nyerő Párosban remekül érezte magát, nemsokára pedig egy új oldalát mutatja meg a tévénézőknek. „Egyelőre nem árulhatok el konkrétumokat, de nem véletlenül kezdtem aktívan sportolni az év elején. És nem a Sztárbox miatt” – fogalmazott sejtelmesen Mónika.

Kiemelt kép: RTL

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!