Címlapsztori

Pintér Tibort elkerülte a kapuzárási pánik: „Engem a szerelmem tart fiatalon, nekem ez a titkom”

A Nemzeti Lovas Színház igazgatója élete formájában van, ennek egyik oka pedig nem más, mint szerelme, Ilyés Jenifer.

Ahogy sokan mások, úgy Pintér Tibor is igyekszik számot vetni az életéről egy-egy kerek évforduló alkalmával, de ez nem azt jelenti, hogy különösebben zavarná a kora. „Korántsem vagyok annyira hiú, mint azt hiszik. Nagyrészt a hivatásom miatt foglalkozom ennyit a kinézetemmel. Ha egy civil foglalkozásom lenne, bizonyára feleennyi energiát fektetnék abba, hogy nézek ki. De ez még így sem azt jelenti, hogy hatféle arckrémet használok, vagy kétnaponta járok fodrászhoz. Minden kornak megvan a maga szépsége. Engem a szerelmem tart fiatalon, nekem ez a titkom. Jenifer a temperamentumával és az állandó jókedvével engem is inspirál. Emellett a Nemzeti Lovas Színházban is többnyire fiatal kollégák vesznek körül. Úgyhogy nem félek az öregedéstől, és a kapuzárási pánik is elkerült, hiszen nem tartok attól, hogy bármilyen korszak véget érne az életemben” – magyarázza Tenya.

Tökhintó és pónik

Szerelmével, Ilyés Jeniferrel boldogabbak, mint valaha, immár öt éve alkotnak egy párt. Születésnapokon és évfordulókon szinte versenyeznek, ki tud nagyobb örömet szerezni a másiknak. „Tavalyelőtt például Jeni átrendezte ez egyik irodánkat úgy, hogy meg lehessen ott tartani egy meglepetésbulit. Odahívott egy cigányzenekart, mert tudja, mennyire szeretem őket és az élő zenét. Korábban egyszer beültetett az autóba, bekötötte a szemem, és egyszer csak egy hajón találtam magam, ahol ott várt az egész családom és a társulat is. De én is ki szoktam tenni magamért, tavaly például beültettem őt egy tökhintóba, és két pónival elmentünk a kedvenc szórakozóhelyére” – meséli a kreatív színész.

Különleges köszöntés

Idén azonban Thaiföldön ünnepeltek, ami azért is szimbolikus, mert az első közös nyaralásuk helyszíne is ez az egzotikus ázsiai ország volt. Természetesen a meglepetés most sem maradt el. „Idén különösen izgalmasan alakultak az előkészületek, hiszen nem tudtuk, hogy éppen melyik szigeten leszünk Tenya születésnapjának dátumán – mondja Jenifer. – Abban biztos voltam, hogy tortát szeretnék, amit a szálloda melletti utcában az internetes fordító segítségével sikerült megrendelnem. Emellett megtaláltam a sziget legszebb éttermét, ami egy hegy tetején van, ezáltal gyönyörű panorámát nyújt, gyakorlatilag be lehet látni az egész szigetet, ott vacsoráztunk. És még egy tengerparti tereplovaglást is sikerült leszerveznem, ami egyébként általában visszatérő eleme a nyaralásainknak, de ez volt az eddigi legkülönlegesebb, mert ez a születésnapján történt” – avat be az énekesnő, aki mindezt kedvese tudta nélkül valósította meg.

Ráfér a pihenés

Mint mondják, gyorsan elrepült a pihenésre szánt néhány nap, főleg annak fényében, hogy Tenyának rendszerint több időre van szüksége a „pihenő üzemmód” bekapcsolásához. „Jeni néha kedvesen szóvá is teszi, hogy most pihenjek, és ne az otthoni kötelezettségeimmel foglalkozzak. Nekem általában kell néhány nap, hogy teljesen ki tudjak kapcsolódni. De az ötödik napon már jóval kevesebbszer nézem meg a telefonom, mint az elsőn – mondja nevetve Tenya. Pedig igazán ráfért volna még az a néhány extra nap, hiszen a Nemzeti Lovas Színház igazgatójaként egy igazán mozgalmas időszak előtt áll. – Idén rekordszámú, több mint 100 előadással várjuk a nézőket a bázisunkon, a Kincsem Parkban és több más vidéki helyszínen. De nemsokára egy új helyszínen, Balatonalmádiban is várjuk majd a nézőket. Úgyhogy egyáltalán nem fogunk tétlenkedni idén sem” – mondja energikusan a társulatvezető.

Kiemelt kép és fotók: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!