Címlapsztori

Agárdi Szilvi: „Te jó ég, nem is szoktam a férjemnek hívni, az olyan hivatalos, nekem ő csak Gergikém”

Csak a júliusi esküvő után költözött össze az énekesnő és férje, Czerődi Gergő, az elmúlt fél évben pedig megtanultak együtt élni.

A tavalyi esztendő egyértelműen a legjobb éve volt az énekesnőnek. Januárban párja megkérte a kezét, nyáron egybekeltek, vásároltak egy lovat, Pufit, Szilvit Szenes Iván életműdíjával tüntették ki, és megnyerte a Csináljuk a fesztivált! című műsort Kovács Kati Úgy szeretném meghálálni című dalával.

Pufival nagy köztük a szerelem

„Én vagyok a kuktája”

Agárdi Szilvi talán maga sem gondolta volna, hogy 2023 ennyi változást hoz az életébe. „Tényleg fantasztikus év volt, minden álmom valóra vált – mondja lelkesen a fiatal feleség, aki talán csak egyvalami miatt aggódott kicsit: milyen lesz együtt élni a férjével. Czerődi Gergő és Szilvia ugyanis, bár másfél éve jártak, mielőtt egybekeltek, az esküvőig nem költöztek össze. „Így láttuk a szüleinktől, másrészt ennek megvolt a maga varázsa, izgalma. Geri költözött hozzánk, így nekem könnyebb volt, hisz tudtam, mi hol van a házban és a kertben is. A szüleimmel közös házban lakunk, ők a földszinten, mi felül. Két külön háztartást viszünk, habár a legtöbbször apukám főz – imád és tud is. Ha nem ér rá, akkor Gergő a szakács. Olyankor én vagyok a kuktája, hámozom a krumplit és kóstolom az ételt, aztán pakolom a mosogatógépet.” Az, hogy Szilvi nem lát, nem jelenti azt, hogy nem végzi el a háziasszonyi feladatokat. „Felporszívózok, de Geri ellenőrzi a sarkokat. Tapintás alapján ismerem a ruháimat, elmondták, így tudom, melyik a színes és a fehér, ezért a mosással sincsen gond. Geri ruháival olykor még hadilábon állok, de ő rendes férj, különválogatja a szennyest. Te jó ég, nem is szoktam a férjemnek hívni, az olyan hivatalos, nekem ő csak Gergikém” – teszi hozzá jókedvűen Szilvi.

Gerikémnek és Szilvikémnek becézik egymást

„Megoldunk mindent”

A házaspár egy kis zalai településen él, imádják a csendet, a kakaskukorékolást, hogy mindenki ismer mindenkit, hogy lovagolhatnak a mezőkön, sőt még a kerti munkákat is. „Ősszel én is hordtam be a tüzelőfát talicskával. Megpakoltam, Gergő ment elöl, beszélt hozzám, és követtem a hangját. Megoldunk mindent – folytatja Szilvi boldogan. Bizony, bárki, aki megnézi a közösségi oldalait, két boldog embert láthat az oda feltöltött képeken és videókon, a követők üzeneteiből – amiket a számítógép felolvas Szilvinek – áradnak a jókívánságok, és a dicséret, hogy mennyire jó rájuk nézni. – A mi házasságunk kulcsa a szeretet és a humor. Még nem veszekedtünk, de vitáink voltak. Igaz, azok is csak pár percesek. Anyukám, aki 43 éve él apuval, mindig azt mondta, hogy meg kell bocsátani a másiknak, de legfőképpen meg kell hallgatni. Igaza volt. Az utóbbi nálam különösen fontos. Gergő korábban nem volt az a beszédes fajta, nehezen állt át, de megértette és elfogadta, hogy nekem csak a szavak vannak. Én nem tudok olvasni a mosolyából a tekintetéből, a gesztusaiból. Hozzám beszélni kell, tapintani, érezni, ölelni. Így aztán mi nagyon sokat beszélgetünk, és mindent kimondunk. Ez pedig nagyon nagy ajándék egy házasságban.”

Kiemelt kép és fotók: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!