Címlapsztori

Szabó Zsófi naponta tízszer beszél a volt férjével: „Mi Zsoltival nagyon szeretjük egymást”

Az egykori házasok együtt kelnek, együtt fekszenek, mélyebb és szeretetteljesebb a kapcsolatuk, mint valaha.

Noha még mindig virágnyelven beszél róla, két év után Szabó Zsófi megerősítette annak a jóbarátjának a beszámolóját, aki lapunknak anno elmesélte, miért is lett vége a házasságának. „Bízik benne, hogy valakinek egyszer tényleg ő lesz az egyetlen, a minden. Van az a pont, amikor egy nő hiába szeret, egyszerűen nem tűrhet tovább, és jobban kell tisztelnie és szeretnie saját magát” – utalt a barát Zsolt botlásaira, amire Zsófi a napokban a kamerák előtt célozgatott: „Egy bizonyos mennyiség után nem lehet jóvátenni a hibákat, de Zsolti nem is akarta annyira rendbe tenni. Peti, te ha hibázol egyszer, és valamit nagyon akarsz, akkor többször nem hibázol, nem? De ember vagy, tegyük fel, hibázol még egyszer. Harmadjára hibázol, ha nagyon akarsz valamit? Sokadjára hibázol, ha nagyon akarsz valamit?” – tette fel a költői kérdést a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban, amiből ugyanakkor az is kiderült: a mai napig imádja a volt férjét.

Hajdú Péterrel számos emléket felidézett (Fotó: Archív)

Naponta tízszer beszélnek

Hibák ide, válás oda, a kapcsolatuk mélyebb és szeretetteljesebb, mint valaha. „Mi Zsoltival nagyon szeretjük egymást. Mindennap tízszer beszélünk, tényleg nagyon-nagyon szoros a kapcsolat köztünk. Remélem, a kisfiunk büszke lesz ránk, ha felnő, és látja, hogy kezeltük azt, hogy kudarcot vallott a házasságunk. Úgy váltunk el, hogy ezt Mendel nem igazán érezte meg. A mai napig reggel közös Face­time-mal ébredünk, este egy közös Facetime-mal alszunk el. Napközben, ha Mendel nincs velünk, is megy, hogy ’Mizu, apucika?’, ’Mizu, anyucika?’ Azt kell mondjam, nekem a kisfiam édesapja az egyik legfontosabb ember az életemben. Túlzás lenne azt mondani, hogy jobban szeretem, mint valaha, inkább azt mondom, máshogy szeretem, mint valaha, de tényleg jobban! Zsoltit úgy szeretem, amit nehéz megfogalmazni. De ő van és lesz! – vallotta be a műsorvezető, aki arra a kérdésre, szerinte exférje megbánta-e, hogy szétmentek, gondolkodás nélkül rávágta: – Biztos vagyok benne!” De akkor sem hezitált, amikor arról faggatták, Zsolt volt-e élete szerelme. „Biztos. Igen. Ő érte mindent, a csillagokat is lehoztam. Mindent megtettem, hogy ez a házasság egyben maradjon.”

Fotó: Archív

Egészségre káros

Zsófi két hetet adott magának a szomorkodásra a válásuk után, és kisfiukért, Mendelért úgy döntött, nem nyalogathatja ennél tovább a sebeit: talpra állt. És noha nem tervezett új szerelmet az életébe, főleg nem ilyen hamar, egy évvel később mégis az amerikai úszóedző, Shane Tusup jegyese volt. Az esküvőjük időpontja is megvolt már, amikor a rohamléptekben haladó, látszólag tökéletesen működő kapcsolat végül mégis zátonyra futott. „Volt egy próbálkozás a továbblépésre, de nem úgy sült el, ahogy szerettem volna. Egyik napról a másikra döntöttem, és azt mondtam, kemény vagyok, erős vagyok, nincs szükségem a megalkuvásra, vagy olyan értékű kompromisszumra, ami esetleg káros az egészségemre – mondta el őszintén. Ezt a csalódást már sokkal hamarabb kiheverte. – Minden egyes kudarcból én most már erőt kovácsolok. Nem hagyom el magam, csak egy-két óráig, maximum egy-két napig. De annyi eszköz van a kezemben, ami boldoggá tesz. Ott a fiam, ott vannak a barátaim, a családom, a közeli kollégáim. Ott van a sport adta szeretet, vagy amit akkor érzek, ha kimegyek a lovaimhoz.”

Papp Gergővel a Reggeli felvételén (Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral.hu)

Nyit a férfiak felé

Jegyessége felbomlása után Zsófi sokszor elmondta, hogy jó időre jegelni akarja a párkapcsolatokat, mégis mostanában egyre többet merül fel egy szír származású üzletember neve, akihez, úgy hírlik, gyengéd szálak fűzik. „Ismerkedni lehet. Nyitni lehet. De az, hogy odáig érjek egy kapcsolatban, hogy visszafordíthatatlan legyen anélkül, hogy valamelyik fél szenvedjen benne, addig nem megyek el – mondta sejtelmesen. Azt pedig kikérte magának, hogy 2023-ban ismert és sikeres nőként egy férfi kelljen mellé ahhoz, hogy boldog és jómódú legyen, és utazgathasson a nagyvilágban. Úgy érzi, mára egyedül is tökéletesen megállja a helyét. – Nincs szükségem ma egy férfira ahhoz, hogy én jól éljek, hogy bárhova elutazhassak, vagy bármit megvegyek.”

Kiemelt kép: Fülöp Dániel/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!