Hazai sztár

Tóth Dávid: „Jó, hogy felbomlott a jegyességem”

Sokféle típusú hölgy versengett a világbajnok kajakos kegyeiért. A Story megtudta, milyen is az a lány, akinek a legnagyobb esélye lehet elnyernie a sportoló szívét.

Elsőre kicsit furcsa volt a sportoló számára, hogy ezúttal nem neki kell hódítania, hanem érte küzd huszonegy lány, és neki csak választania kell közülük. De hamar megbarátkozott a nem mindennapi helyzettel. Bizakodva vágott neki a párkereső show-nak.

„Az intelligencia és a humor a gyengém”

Hogy megtalálta-e az igazit, még hétpecsétes titok, de hogy milyen is lehet a hozzá passzoló hölgy, azt már tudhatjuk. „Mivel a sport világából jövök, fontos számomra, hogy a párom is sportos vagy legalábbis sportkedvelő legyen. Nem tagadom, vonzó számomra a csinos, szép külső, de édeskevés, ha nincs közös témánk, ha nem tudunk nagyokat beszélgetni. A gyengém az intelligencia és a hozzá párosuló humor – árulja el a kajakos, aki magát is egy vicces figurának tartja. A show azonban nem csak a szórakozásról szólt: a női szívek sorra törtek össze, amikor döntenie kellett arról, kit küld haza. – Voltak esték, amikor nagyon nehezen vagy egyáltalán nem is aludtam egy-egy nehéz döntés miatt. Nem szeretek megbántani senkit. Nem volt jó érzés, amikor csalódást vagy könnyeket láttam, de megnyugtatott a tudat, hogy aki számomra nem az igazi, annak én sem lehetek az. Azért jöttem, hogy megtaláljam a párom, akivel végre családot alapíthatok.”

„Elengedtem a múltat”

Dávid egyébként már évekkel ezelőtt készen állt volna megállapodni, de a sors más forgatókönyvet szánt neki. Hatalmas törés volt az életében, hogy a menyasszonyával való kapcsolata nem jól végződött. „Házasodni akartam, és gyereket vállalni, de mára úgy gondolom: jó, hogy mindez nem történt meg, és felbomlott a jegyességem. Máshogy gondoltuk a dolgokat az akkori párommal. De nem volt semmilyen veszekedés, ajtócsapkodás, szépen váltunk el – emlékszik vissza a sportoló, akinek sok időbe telt kiheverni a csalódást. – Két év kellett, hogy jól legyek. Ez alatt volt olyan időszakom, amikor a magányt választottam, de aztán elkezdtem randizgatni. A műsorfelkérés pont jókor jött, addigra teljesen elengedtem a múltat, és visszatért a hitem. Most pedig boldog vagyok.”

„Egy nagy ő van az életben”

A műsor igazi érzelmi hullámvasút minden szereplőnek, Dávid számára pedig egy önismereti úttá is vált. „Korábban egyáltalán nem vagy csak nagyon nehezen beszéltem az érzéseimről. Itt viszont folyamatosan erről kellett beszélnem, és megnyíltam másoknak, ezáltal pedig saját magamnak is.”
A lányok mellett Stohl ­Andrással beszélgetett a legtöbbet, aki a műsor házigazdájaként és Dávid segítőjeként volt jelen. „Dávid egy nagyon értelmes, rendes srác, akivel jó haverok lettünk. Nem kellett sok tanáccsal ellátnom, érett férfi, aki tudta, hogy merre tart és mit akar – kezdi Stohl, aki rettentően féltette a hölgyek szívét. Látni azt, hogy az áhított férfi másoknak is csapja a szelet, nem lehet egyszerű… – Tudatosítanom kellett magamban, hogy itt mindenki tudta, mit vállal. Több igaz és nagy szerelem lehet az életben, de Nagy Ő-ből csak egy van. Engem például otthon vár” – utalt nejére, Stohl ­Vicára a tévés.

 

Kiemelt kép: Smagpictures

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!