Napi friss

Feke Pál: „Mindennap hálát adok a kislányomért”

A színész türelemmel és odaadással neveli a kislányát, Mimit, aki egy pillanat alatt képes apukáját az ujja köré csavarni.

Megannyi komoly szerepben láthattuk, az egyik legismertebb énekes-színészként emlegetjük, de Feke Pál életének legfontosabb állomása, hogy édesapa lett. „Több mint húsz éve vagyok a pályán, szenvedélyem a hivatásom, mégis kérdés nélkül lemondanék bármiről, ha a kislányomról lenne szó – mondta korábban a Storynak. – Mimi a legnagyobb csoda az életemben, és mindennap hálát adok azért, hogy egy ilyen életrevaló, vagány és mély érzésű kislány apukája lehetek. Ő pont olyan, amilyennek születése előtt elképzeltem.”

Pálnak mint gondos szülőnek a mindennapi teendők meg sem kottyannak. Főz, mos a kislányára, pakol utána, de a legfontosabb, hogy amikor együtt vannak, akkor csakis rá figyel. „Elő sem fordulhatna, hogy Mimi mellett mással foglalatoskodjak. Mindkettőnknek szüksége van az együtt töltött minőségi időre. Abban a korban van, amikor egyre kíváncsibb és nyitottabb a világra.”

Kiemelt kép: Schumy Csaba

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!