Napi friss

Erdélyi Mónika: „Nem volt nagy élmény az első csók”

Lehet elfelejteni az első csókot? Na jó, azt, amelyiket óvodáskorunkban kaptunk, talán, de azt, ami tinédzserkorunkban csattant el, soha!

„Az első csók nagyon furcsa volt, de így visszagondolva rá, azt mondhatnám, nem volt nagy élmény – mesélte Mónika. – 16 éves voltam, az iskolából mentünk hazafelé a sráccal, akivel jártam, és séta közben megcsókolt. Ügyetlen első próbálkozás volt. Arra gondoltam, ebben vajon mi a jó? Mit szeretnek a csókolózáson?”

Váczi Gergő végigidegeskedte az első csókját. „14 éves voltam, egy edzőtársammal jártam, de kezdetben még a lány kezét sem mertem megfogni. Aznap, amikor megfogtam, elcsattant az első csók is, mégpedig egy háztömb sarkánál. Mindent előre elterveztem, mégis rémesen féltem, ideges voltam, talán még remegtem is. De miután véget ért, úgy éreztem, na, férfi lettem én is” – mesélte a műsorvezető, és hozzátette, a második alkalomnál is rettenetesen izgult, de ahogy múlt az idő, úgy múlt az idegeskedés is.

Csepregi Éva Balatonakaliban táborozás során csókolózott először, és ha arrafelé jár, mindig eszébe jut az élmény. „Ott talált rám először a szerelem, nyolcadikos koromban. Jocónak hívták a fiút” – nyilatkozta Éva, aki kirándulgatott a sráccal, és mivel a többi lány azt mondta neki, ha szerelmes az ember, akkor csókolózik, hát megtette.

Tóth Andi a Dancing with the Starsban mesélt az elsőről: „Az első csókom 13 évesen volt egy buszmegállóban egy idegen fiúval, akit körözött a rendőrség. Nagyon féltem, hogy apukám meglátja, mert túl közel volt a házunk a megállóhoz. Azért csókolt meg a fiú, mert a barátnőm azt mondta neki, hogy nagyon jól csókolok: én értetlenül néztem, mert soha nem csináltam még azelőtt.”

Kiemelt kép: Ványi Ákos

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!