Napi friss

Súlyos vádak Lakatos Márk ellen: a hírességek sem maradtak csendben

A stylist lakásánál tüntetést is szerveztek, a rendőrség pedig nyomozást indított.

Napok óta Lakatos Márk ügyétől hangos a hazai sajtó. A stylist ellen Ábrahám Róbert újságíró – aki korábban a Pesti Srácoknál dolgozott – emberkereskedelem, gyermekprostitúció és erőszak vádjával nyújtott be iratokat az ügyészségre. Mindezt azután, hogy a műsorában egy férfi azt állította, 15 évesen, intézetis korában pénzért cserébe lefeküdt a hírességgel. Lakatos Márk lakásánál ezután tüntetést is szerveztek, és sajtóinformációk szerint rendőrségi nyomozás is indult az ügyben.

A stylist több nap hallgatás után a közösségi oldalán reagált a róla szóló hírekre. „Az elmúlt napokban olyan súlyos és alaptalan vádak célpontjává váltam, amelyek teljesen ellentétesek azzal, amit képviselek. A leghatározottabban visszautasítom ezeket az állításokat. Mivel állítólag büntetőeljárás indult az ügyben ismeretlen tettes ellen, a hatóság kérdéseire készséggel válaszolok, velük teljes mértékben együttműködök. A közösségi médiában, valamint egyes sajtóorgánumokban megjelent rágalmazásokat a leghatározottabban visszautasítom. Hálás vagyok azoknak, akik ebben a nehéz időszakban mellettem állnak és bíznak bennem. Hiszem, hogy az igazság mindenki számára nyilvánvalóvá válik.”

Az ügyben sorra szólalnak fel azok a hírességek, akik jól ismerik Lakatos Márkot. Nagy Ervin, Görög Zita és Kajdi Csaba – akivel Márk nyilvánosan rúgta össze a port még nem is olyan régen – mind azt szorgalmazzák, hogy a hatóságok járjanak az ügy végére, és derüljön ki az igazság. „Kívánom, hogy a politikai ráhatástól független nyomozóhatóság a legkörültekintőbben járjon el. Kívánom, hogy minden, az ügyben érintett fél bizonyíthassa igazát. Kívánom, hogy az ítélet a társadalom javát szolgálja és iránytű legyen hasonló ügyekben. Kívánom, mint a mesékben, hogy a rossz nyerje el méltó büntetését, de adott esetben az is, aki alaptalanul vádol” – olvasható Nagy Ervin Facebook-bejegyzésében.

Kajdi Csaba az Instagram-oldalán fejtette ki hosszasan, mit gondol az ügyről.  „Ha pedofíliáról van szó, vagy megrontásról vagy gyermekbántalmazásról: föl kell lépni, ítéletet kell hozni, semmilyen formája nem elfogadható, és ha valaki vétkezett, az feleljen a vétkeiért” – zárta mondandóját Cyla, aki többek között arra is felhívta a követői figyelmét, hogy óvakodjanak az ítélkezéstől akkor, amikor az igazságszolgáltatás sem hozott ítéletet az ügyben.

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárotthon különszáma!

A Story őszi különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!