Napi friss

Varga Viktor szerelmi balhéja, Till Attila piálása pedig még felségének is sok volt

Varga Viktor reagált a szerelmi botrányára, Tilla felesége: „Miért egy olyan pasi lett az életem szerelme, aki iszik?”, megszereztük Kiszel Tünde 2025-ös naptárfotóit

Ezen a héten a deviáns sztároké volt a főszerep. Az olvasók pedig szeretik, ha valaki vállalja a viselkedése következményeit. A sorok között is érzik az őszinteséget.

Varga Viktor a nyitott párkapcsolat híve

Hiába győzte le a Sztárbox ringjében Sánta Lacit, a hírek mégsem Varga Viktor öklözéséről szóltak, hanem arról a botrányról, amit a meccs után kavart. A különc énekes ugyanis a mérkőzést követően volt barátnőjét ölelte meg, ám forró csókot már a Lili mellett álló szőke lánnyal váltott. Amiért az előbbi annyira megsértődött, hogy feldúltan rohant ki a sportcsarnokból. A hír hallatán a story.hu-t megkereste Viktor egy korábbi barátnője is, aki arról mesélt, hogy milyen különleges élményeket élt át a férfi mellett. Viktor egy pillanatig sem tagadta a híreket: „Ah, vannak itt szerelmi bonyodalmak, de már nincs is kedvem ezzel foglalkozni. Már ott tartok, hogy nem szeretem elhívni egyik barátnőmet sem, mert most is lejövök a ringből, és egyből megy a balhé. Elég volt! Én egy szabad ember vagyok továbbra is! – mondta a story.hu-nak.

Till Attilát agresszívé is tette az alkohol

Tilla Attila viszont a felesége miatt is hagyott fel alkoholfüggőségével. Nyolc éve nem iszik, mert nehezen tudott megálljt parancsolni magának egy-egy buliban. A story.hu kamerái előtt azt is elmondta, hogy piálását a felesége is nehezen bírta, főleg azért, mert Krisztina soha egy kortyot sem ivott. „Ez egy érdekes párkapcsolat, hogy van egy ember, aki nagyon szeret inni, és van egy másik, aki egyáltalán nem. Erről szoktunk néha beszélgetni. Ő is szokott csodálkozni, hogy ‘miért egy olyan pasival élem az életem, vagy miért egy olyan pasi lett az életem szerelme, aki iszik, miközben én nem szeretem?’. Nekem is volt családi és egyéb problémám (…) nem tudok szociális ivó lenni, nem tudok csak csevegni és megmaradni egy mindenki által tolerálható normál szinten. Én felpörgök, megőrülök, megőrültem, agresszív tudtam lenni, szélsőségesen vicces tudtam lenni, az is viszont nagyon fárasztó tud lenni, szóval sok voltam mindig, tehát megváltozott a személyiségem, és ez nem jó, ez nagyon terhes tud lenni, még engem is megterhelt.”

A TV2 műsorvezetője rendszeresen rendez filmeket is. A napokban mutatták be legújabb alkotását, az És mi van Tomival? című filmjét, amely egy alkoholbeteg férfiról szól.  A mozi népszerűsítése érdekében Tilla egy videó sorozatot indított a Facebookon, ahol híres kollégáit, Ördög Nórát, Lékai-Kiss Ramónát és Stohl Andrást is arra kérte, hogy őszintén meséljenek az alkoholhoz való viszonyukról.

Kiszel Tünde megint szép és szexi

Jó hír a rajongóknak, a naptárdíva az elmúlt hónapokban sem tétlenkedett, és már el is készült a 2025-ös falinaptára. A korát gondosan titkoló díva ezúttal magyar divattervezők kreációiba bújt, de a végeredmény ismét „Kiszeltüncissé” sikeredett.

Íme néhány fotó: 

Demeter Richárd ruhájában

Kiemelt kép: TV2, RTL

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárotthon különszáma!

A Story őszi különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!