Napi friss

Krausz Gáborék kiadták a Farm VIP nyertesének útját

Fehér Holló szerette volna bebizonyítani, hogy jól főz.

Emlékezetes győzelmet aratott a Farm VIP második évadában Fehér Holló zeneszerző, előadó, most pedig a Séfek Séfében szerette volna megméretetni magát. Ám a zsűri egyáltalán nem volt elragadtatva attól, amit a válogatón letett az asztalra, sőt. A továbbjutáshoz két kést kellett volna kapnia – ezzel jelzik az ítészek, hogy látnak-e fantáziát a versenyzőben, vagy sem –, ám Holló egyet sem kapott. Az önkéntes séf leginkább elméleti síkon próbálta meggyőzni Krausz Gábort, Wolf Andrást és Vomberg Frigyest arról, hogy márpedig tehetséges szakács, csak ezt észre kellene vegyék abban, amit készített.

Az év sztáreseménye hamarosan! Szavazz a sztárokra, és nyerj!

Azonban az ítészek hajthatatlannak bizonyultak. „Te művészember vagy. Ha megfordítanám, és lenne, mondjuk, egy ilyen zeneszerző-kerestetik, és az én zenei tudásommal, ami nulla, kérném, hogy engedj tovább, te mit csinálnál?” – kérdezte Wolf András, mire Fehér Holló magyarázkodásba fogott, hogy ő megoldaná ezt a helyzetet is.

A Séfek Séfe bírái: Krausz Gábor, Wolf András és Vomberg Frigyes (Fotó: TV2)

A vitát Krausz Gábor zárta le, megmutatva, hogy egy kést sem kapott az ételére. Fehér Holló kedvét ugyanakkor nem szegte a fiaskó. „Szeretnék tovább próbálkozni, tudom, ez a főzés is olyan, tudom, hogy ez mehet még jobban. Úgyhogy addig csinálom, amíg nem sikerül. És ha lehet, akkor én vissza fogok jönni, az biztos” – vallott elhivatottságáról a zenei producerként is tevékenykedő fiatal.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!