Napi friss

Oláh Ibolya búcsújában nem volt köszönet

Az énekesnő viselkedése megosztja az embereket.

Kitörő örömmel fogadta Oláh Ibolya, hogy éppen a döntő előtt kiesett a Sztárban Sztár All Starsból. Ezt igencsak furcsállták a nézők, ahogy a zsűri is szúrós tekintetekkel jutalmazta az énekesnő búcsúját. Minderre azután került sor, hogy Puskás-Dallos Peti a következő mondatokkal köszönt el az énekesnőtől: „A zsűrinek csak had mondjak annyit, hogy, Ibolya, 15 éve dolgoztunk utoljára együtt, elviselhetetlen volt vele dolgozni, de annyit változott ez a nő… fantasztikus csaj lett belőled, és öröm volt veled együtt lenni” – mondta Peti hol a zsűrinek, hol Oláh Ibolyának címezve mondandóját.

Az év sztáreseménye hamarosan! Szavazz a sztárokra és nyerj!

Erre aztán Ibolya nem fogta vissza magát, rá jellemző módon reagált. Hátat fordítva a kameráknak, a zsűrinek és a nézőknek is, majd a stábnak hálálkodott, de abban nem volt sok köszönet. „El kell, hogy mondjam, hogy én nagyon örülök ennek az eredménynek. Akármilyen furcsán is hangzik, de nagyon-nagyon elfáradtam. Azt gondoltam, hogy ha nekem tovább kell jutnom, akkor rendkívülien bajban leszek. Köszönöm szépen, hogy nem szavaztatok rám, és hallgattatok rám, és tényleg így legalább visszatérhetek a saját igazi munkámhoz, mert azt gondolom, hogy ez egy showbiznisz, de nincs köze az én igazi munkámhoz” – mondta magához ragadva a mikrofont.

Oláh Ibolya hozzátette, azt is köszöni a zsűrinek, hogy hétről-hétre „leamortizálnak mindent”. Ezek után ugrabugrálva örült a kiesésének. A kommentelőket igencsak megosztotta Ibolya búcsúja. Voltak, akik csalást kiáltottak, utalva a mostanában újfent sokat emlegetett Tóth Vera-konfliktusra. Mások viszont azt rótták fel neki: miért vállalta el a műsort, ha ennyire nem tudott a feladattal megbirkózni, és látszólag nem is akart igazán.

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!