Napi friss

Nagy bajban van Noszály Sándor! Nincs aki segítsen?!

Rettenetesen aggódnak a teniszezőért a barátai, de még az ismeretlen rajongók is.

Ahogyan a story.hu is megírta, pénteken Noszály Sándort zavart állapotban vitték be a rendőrök az egyik Los Angeles-i őrsre. A Sztárbox című műsor versenyzőjéhez a barátai hívtak segítséget, miután ijesztőnek találták viselkedését. Noszály az Instagram-oldalán élő adásban elismerte, hogy a rendőrségen járt este. „Most figyeljetek! Most teljesült be a karmám. Nem tudtam csak ide menni, mert el kellett kerülnöm mindent, bent voltam a rendőrségen. Hülyét csináltam belőlük. Most engedtek ki.”

Nem ez volt az első kétségbeejtő bejelentkezés, amelyet Sándor a közösségi oldalára töltött fel. Az egykori teniszsztár minden posztja alatt ott állnak az ismerősők, ismeretlenek bejegyzései, ők Noszály testi és mentális egészsége miatt is aggódnak. Ezekből idézünk: „Kérem szépen, aki Magyarországról személyesen ismeri, vegye fel vele a kapcsolatot!!!” „Nincsenek barátaid akik szóljanak, hogy nem jó ez az irány…. Hova lett az a sármos férfi aki sosem volt sok?” „Jaj nagyon sajnállak, nem tudom mi történt veled, de borzasztó nézni is. Ez az ember hatalmas bajban van!” „Orvosi segítségre lenne szüksége, de azonnal!” „Nem tudom mi történik veled, de kapd össze magad, mert ez nagyon nem jó út! Menj orvoshoz!”

Sándor egyik barátjának posztja valódi segélykiáltás: „Sziasztok! Kedves Teniszező társaim barátaim, BÁRKIK!!! Akik ismeritek Noszály Sanyit, Sunnyt, valahogy próbáljunk összefogni, mert SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE!!! Nagyon nehezem tudom már tétlenül nézni, hogy NAGY A BAJ!!! Sokatokkal beszéltem, aggódunk, de próbáljunk segíteni valahogy Neki!!! Nem tudom, hogyan de valamit találjunk, ha kell, jussunk el oda hogy bevigyék ott kórházba vagy nem is tudom hogyan kéne ezt, csak hangosan gondolkodom!!… Egy nagyszerű sportoló, nagyon jólelkű ember, aki most bajban van és SEGÍTENÜNK KELL!!! (…) Én féltem és aggódom érte!!!!”

Mindezek után kétséges, hogy Noszály Sándor november 3-án ringbe lép-e a Sztárbox döntőjében, de talán most nem is ez a legfontosabb kérdés.

Kiemelt kép: Trenka Attila/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!