Napi friss

Schmied Zoltán: 18 éve vár választ Alföldi Róberttől

A mi kis falunk színészét annak idején alaposan padlóra küldte a Nemzeti Színház egykori igazgatójának döntése.

Schmied Zoltán jelenleg az ország egyik legfoglalkoztatottabb színésze. Kevesen hinnék róla, hogy volt idő, amikor megkérdőjelezte rátermettségét. „Amikor Alföldi Robi nem hosszabbította meg a szerződésemet a Nemzeti Színházban, azt kudarcként éltem meg. Nagyon kipróbáltam volna azt a fajta színházat, amit ő képvisel. Egyébként nagyon normális volt az utolsó beszélgetéskor. Ez mindig benne van a pakliban, ha igazgatóváltás történik egy színházban. Azt megígérte, egyszer majd elmondja, miért döntött így, de erre még nem került sor. Én meg annak idején nem kérdeztem, mert így is rossz érzés volt, hát még ha mondott volna valami konkrétumot” – vallotta be őszintén Schmied Zoltán a Bóta Café legújabb adásában.

Az év sztáreseménye hamarosan! Szavazz a sztárokra, és nyerj!

A színész Nemzetiből való menesztése után teljesen elbizonytalanodott. „Volt bennem egy olyan, hogy akkor két évet adok még ennek a színházdolognak. Úgy voltam vele, ha ez nem jön össze, akkor elkezdek szinkronizálni, mert tudtam, a hangommal jól tudok bánni. De nem tagadom, kicsit pánikba estem. Felhívtam egy csomó színházigazgatót. Aztán egyszer csak szerencsére Karinthy Marci hamar megkeresett. Az nagyon jólesett…” – mesélte A mi kis falunk színésze.

Schmied Zoltán hozzátette, a rossz emlékű távozás óta már többször dolgozott együtt Alföld Róberttel, de egyikük sem hozta szóba a történteket.

Kiemelt kép: Schumy Csaba, Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!