Napi friss

Népharag zúdult Az Árulók nyerteseire: most reagáltak rá

Hadas Kriszta például igazat adott a nézőknek.

Elképesztően izgalmas 12 nap után tegnap véget ért Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című műsor, amit az ártatlanok, Muri Enikő, Hadas Kriszta és Url Izabell nyertek. A nézők nagy része azonban nem nekik, hanem a kezdetektől fogva gyilkosként brillírozó Hevér Gábornak szurkolt. Az internetes fórumokat elöntötték a dühödt hozzászólások. „Baromira aljas dolog volt ez Gáborral szemben! Esélye sem volt ezek után a nyerésre, pedig végig stabilan, kiegyensúlyozottan, zseniálisan játszott! Igazságtalanul megnyerették a három nővel, akik baromira nem érdemelték meg! Ez most egy nagyon igazságtalan végeredmény lett! Gábornak gratulálok!” – olvasható egy kommentben, aminek írója arra utal, hogy Gábornak az utolsó előtti részben fel kellett fednie kilétét Muri Enikő előtt.

Íme, még néhány hozzászólás

  • „A műsor vége óriási csalódás!”
  • „A végjáték tragédia, ma csak a pénz számít, az ember nem, szégyen, a helyükben nem lennék büszke a cselekedetükre.”
  • „Ha nincs ez az ’igazat kell mondani’ pluszcsavar, akkor a Gábor nyer. Teljesen biztos vagyok abban, hogy ezt azért tették bele, hogy véletlenül se tudjon áruló nyerni. Ez így nagyon nem volt fair, és az egész játékot elrontotta. A 3 legbutább játékos nyerte… Nagyon-nagyon nem igazságos. Nagyot csalódtam a műsor rendezésében.”

No comment

Szerettük volna, ha a nézői visszajelzésekre az RTL is reagál. A csatorna azonban nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

A három győztes ártatlan nem ment el szó nélkül a nézők felháborodása mellett. „Én abban bízom, ez nem ellenünk szól, hanem ez csak a Gábor iránti szeretet, amiért egy egészen zseniális áruló volt” – méltatta Hevér Gábort a Reggeliben Url Izabell. „Egyébként is: a magyar nézőnek mindig igaza van” – szúrta közbe Hadas Kriszta, mire Muri Enikő is csak helyeselni tudott.

Kiemelt kép: RTL

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!