Napi friss

Így festett Bon Jovi a fia esküvőjén – fotók

Nem elég ma már egy szűk körű szertartás, rögtön két lakodalmat ülnek a sztárok! Jake Bongiovi és Millie Bobby Brown is tartott egy fényűző esküvőt.

Bár már egyszer megesküdtek, a szűk körű szertartás után egy második lagzit is tartott Bon Jovi fia, Jake Bongiovi és a Stranger Things sztárja, Millie Bobby Brown. A nyár elején örök hűséget fogadtak egymásnak, sőt még nászúton is voltak az örömapával együtt, most azonban egy minden luxust felvonultató lakodalmat szerveztek Olaszországban, a toszkán Villa Cetinale csodálatos birtokán.

A 20 éves ara igazán kitett magáért, négy különböző ruhában tündökölt a ceremónián és a megelőző próbavacsorán. Az esküvőn egy gyönyörű, hosszú uszályos, pántos Galia Lahav menyasszonyi ruhában ragyogott. A lagzira kétféle ruhát választott, a torta felvágásánál Oscar de La Renta elegáns alkotását, a partira pedig egy Vivienne Westwood miniruhát vett fel, amelyet férje csokornyakkendőjével párosított – írta meg a Page Six.

Az év sztáreseménye hamarosan! Szavazz a sztárokra, és nyerj!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown) által megosztott bejegyzés

Brown és Bongiovi is közzétette Instagram-oldalán a csodálatos fotókat, amikhez mind a ketten azt írták: ’Örökkön örökké a férjed, feleséged.’ Jack fotói között pedig feltűnik édesapja, John Bon Jovi is, aki szintén nagyszerűen mutatott a fehér zakójában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@jakebongiovi által megosztott bejegyzés

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!