Napi friss

Hunyadi Donatella: „Védekező mechanizmussal állok a férfiak felé”

A Dancing with the Stars óta megismerte az ország a maga jogán, aki küldetésének tekinti, hogy megvédje magát és ezzel együtt édesanyját is a támadásoktól.

Kiszel Tündével kapcsolatban ha bárkit megkérdezünk, valószínűleg nagyon más véleményeket fog megfogalmazni, mint ahogy a lánya, Hunyadi Donatella látja. Anya és lánya kapcsolata példaértékű és nagyon szoros, mindez annak is köszönhető Donatella szerint, hogy Tünde mindannyiszor, amikor szájára vette a közvélemény, igyekezett elmagyarázni neki, hogy miért bántják valójában.

Amikor Hunyadi Donatella úgy döntött, hogy kilép a reflektorfénybe, és megmutatja magát a Dancing with the Starsban, rengeteg pozitív tapasztalata volt. „Én sokkal erősebbnek gondolom magam, mint amilyen édesanyám volt. Sokkal jobban meg tudom magam védeni. Viszont úgy kéne történnie, hogy ahogy egyre idősebb leszek, egyre erősebbnek is kellene lennem, de ez nem így van, egyre érzékenyebb leszek” – ismert el Hunyadi Donatella az Egy ritmusban című podcastban.

Döntsd el Te, hogy ki legyen az év csillaga! Szavazz és nyerj! Kattints!

Donatella szerint a gyerekkori támadások és édesapja miatt  zárkózottabb is lett az átlagosnál. „Védekező mechanizmussal állok a férfiak felé” – mondta Kiszel Tünde lánya, hozzátéve, hogy nagyon sajnálja ezt a helyzetet, és nagyon szeretne változtatni azon, hogy rögtön farral áll hozzá a férfiakhoz.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!