Napi friss

L.L. Junior beolvasott Krausz Gábornak: a séf sem maradt adós a válasszal

Úgy tűnik, Ázsiában is igaz a mondás: két dudás nem fér meg egy csárdában.

Az Ázsia Expresszben eddig jó néhány késhegyre menő vitát és heves konfliktust láthattunk. De most úgy tűnik, újabb fronton kezdődött meg a harc, mégpedig két vezéregyéniség, L.L. Junior és Krausz Gábor között. Történt ugyanis, hogy a tegnapi játékban a páros egyik tagjának rizsszemeket kellett számolnia, mialatt a másik kedvére zavarhatta az éppen nagy koncentrációt igénylő számolást végző játékosokat. Junior ennek megfelelően cselekedett, ami finoman szólva sem tetszett az éppen rizsszemekkel szenvedő séfnek, akit aztán a vacsoraasztalnál kérdőre is vont a rapper. „Te ennyire komolyan veszed ezt a játékot, hogy nem lehet hozzáérni az asztalhoz, meg hozzád sem? Odamentünk, és úgy éreztük, hogy van egy műsorvezető és egy játékvezető. Az volt a feladat, hogy zavarjunk, te pedig iszonyat lekezelő voltál. Rossz napod van már napok óta” – csattant fel L.L. Junior.

Döntsd el Te, hogy ki legyen az év csillaga! Szavazz és nyerj! Kattints!

„Én, amikor számoltunk, azt komolyan vettem. Rátenyereltél az asztalra. Én annyit kértem, hogy ne támaszkodj az asztalra, mert leesik a rizs. Ha leesik a rizs, akkor nem tudom megszámolni. Ha ez neked probléma, akkor én sajnálom, de nem hiszem, hogy ezzel én bántottalak volna” – szólt vissza Krausz Gábor.

A két férfi között a feszültség másnapra sem csillapodott, Junior ugyanis nem rejtette véka alá, ha Krauszék nem lennének a biztos hajszázó játékosok között, rájuk szavazna, mert nagyon nem ért egyet a sztárséf játékstílusával. Ezek után meg lennénk lepve, ha a két sztár közötti viaskodásnak ez lenne az utolsó fejezete.

Kiemelt kép: Trenka Attila, Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!