Napi friss

Sebestyén Balázsról kulisszatitkokat árult el műsorvezetőtársa

Gévai Juli szerint ők csupán másodhegedűsök Balázs mellett.

Sebestyán Balázs és Rákóczi Feri mellett – Vadon Jani távozása után – Ráskó Eszter és Gévai Juli váltják egymást a mikrofon mögött a Rádió 1 reggeli műsorában, Juli neve pedig korábban sem volt teljesen ismeretlen sem a hallgatók, sem a tévénézők előtt. A 90-es években ugyanis ő is szerepelt a Kölyökidő című műsorban, így a nézők a tévén keresztül láthatták felnőni. Igazából sosem akart műsorvezető lenni, most mégis az ország egyik leghallgatottabb reggeli műsorában szerepel. „Sokan irigykednek rám, hogy Sebestyén Balázzsal vagy Rákóczi Ferivel vezethetek műsort. De azt nem tudják, hogy velük együtt dolgozni olyan, mint amikor a világ két legjobb úszójával úszhatsz együtt, és akkor most mutasd meg, mit tudsz 50 méteren. És ha a legjobb formádat hozod, akkor se tudsz a nyomukba kerülni” – mesélte Gévai Juli a Hatáskeltők podcastban, aki egyébként a műsor egyik szerkesztője is.

Az év sztáreseménye hamarosan! Szavazz a sztárokra és nyerj!

Juli feladatai között szerepel például az is, hogyha Balázs azt akarja, a másnapi adásban egy cirkuszi elefánt szerepeljen, akkor neki szereznie kell egyet. Ugyanakkor azt mondja, ha nem jön össze valami, Balázs egyáltalán nem szokta őket leszidni, de az persze előfordult, hogy fogta a fejét… „Ha valamit jól csinálok, és valami nagyon jól sül el, akkor megdicsér. De sosincs az, hogy mi az adás után leülünk, és elemezzük, hogy mit kéne változtatni. Balázs ennél jóval-jóval lazább. Ez az ő műsora, ő fogja össze és vezényeli ezt az egész szimfóniát. Mi hozzáteszünk, de ez a műsor elsősorban az ő véleményéről szól” – mesélte Gévai Juli.

Azt is elmesélte, hogy Balázs általában nem ér be időben a rádióba, mindig az utolsó pillanatban esik be. „Mi 6 óra előtt 10 perccel megérkezünk, ott van már tulajdonképpen mindenki. Megiszunk egy kávét, magunkhoz térünk, beszélgetünk, átnézzük a napi sajtót, aztán majd megérkezik Balázs” – árulta el Juli, akinek mikrofonos pályafutása egyébként a Juli élete rovattal indult még 2015-ben, a Class FM időszakában a Morning Show-ban.

Kiemelt kép: Trenka Attila/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!