Napi friss

Itt van Torghelle Sándor válasza Shane Tusupnak

Napok óta nem nyugszanak a kedélyek.

A válogatott focistát, Torghelle Sándort a sértettsége is vitte előre vasárnap este a Sztárboxban, és végül az első menetben technikai KO-val győzedelmeskedett is Shane Tusuppal szemben. „Hat évvel vagyok idősebb Shane-nél, úgyhogy nem értettem ezt a ’nagypapa’ dumát. Ha humornak szánta, rossz volt, ha nem viccelt, akkor pedig tiszteletlen volt. De akkor itt a válasz rá, mennyire vagyok nagypapa” – mondta a story.hu-nak Torghelle Sándor a mérkőzés után.

Mint ismert, a Sztárbox sajtótájékoztatóján a 36 éves amerikai edző többször nagypapának nevezte a 42 éves, egykori válogatott focistát, ami már akkor sem sült el jól. „Szerintem van egy határ, amit nem kellene átlépni, ő mégis megtette! Egyáltalán nem volt poénos, hogy lenagypapázott! Humorosan beszólogatni persze ér, de ezzel túllőtt a célon!” – mondta korábban a Storynak Torghelle Sándor.

Shane Tusup a vereség után nem kívánt nyilatkozni a sajtónak, egy nappal később is csupán egy nyilatkozatot küldött az RTL-en keresztül. Ebben kitért a nagypapázásra is. „A félreértések elkerülése végett, a sajtótájékoztatón elhangzottak visszhangjára a következőkkel szeretnék reagálni: a Sándorral való korábbi ismeretségünk révén nem gondoltam volna, hogy a poént többek komolyan veszik.”

Kiemelt kép: Trenka Attila/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!