Napi friss

Ki ez a titokzatos srác, akitől már most sokan tartanak Az Árulókban?

Már az első adásban sokaknak szemet szúrt.

Sokan azért rajonganak Az árulók – Gyilkosság a kastélyban műsorért, mert nem a hagyományos értelembe vett celebeket sorakoztatja fel, akiket szinte már az összes realityben láttunk. Olyan színészek, énekesek, szerkesztők, sportolók versenyeznek egymással, akik közül tényleg nehéz eldönteni, hogy kinek vág jobban az esze egy adott szituációban. Ez viszont azt is eredményezi, hogy nemhogy a tévénézők, de sok esetben még a szereplők sem ismernek fel elsőre egy-egy versenyzőt. A műsor első adásában sokan egymás nyakába borultak, Hadas Kriszta és Sváby András például harminc éve ismerik egymást. De olyanok is akadtak, akiknek még a nevét sem tudták a többiek. Így volt ez a 22 éves Mehringer Marcellel is, aki Lakatos László humoristának mutatkozott be először, magát muzsikusnak nevezve. Fiatal kora és ártatlan fizimiskája ellenére azonban szinte rögtön gyanússá vált a többieknek, és többen is őt tippelték gyilkosnak… Rosszul.

Már most tartanak tőle a játékosok (Fotó: RTL)

Mehringer Marci zenész, dalszövegíró nevével a legtöbben az X-Faktor műsorának 10. évadában találkoztak, ahol a 4. helyen végzett. A verseny során bemutatta első saját dalát Késő már címmel, amely később a slágerlistákon is megjelent. A műsorban ByeAlex volt a mentora​.

Zenei karrierje azóta is lendületesen fejlődik. Több saját középlemezt adott ki, mint például az Ezt is loptuk! és a 111. Számos fesztiválon lépett fel, és részt vett tehetségkutató programokban, például a Hangfoglaló Programban is. 2022-ben zenekarával együtt súlyos autóbalesetet szenvedett, amikor egy koncertre tartottak, de szerencsére mindannyian felépültek. „Minden forgalmi szabályt betartva, 120-as sebességgel voltunk úton koncertről koncertre, autópályán. Durrdefektet kaptunk, kisodródtunk, megugrott a busz, elrepültünk. Az isten sem tudta volna megfogni azt az autót. A légy és a gyufásdoboz példája volt” – fogalmazott akkor az énekes.

Kiemelt kép: RTL

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!