Napi friss

Életmentő műtétje után lábadozik Dobó Ági: „A műtőágyon reszketve a gyermekeim hiánya fojtogatott”

Méhen kívüli terhesség gyanújával került kórházba. De kiderült, sokkal nagyobb a baj.

Teljes titokban hat hetet töltött ágyban Dobó Ági a nyáron. Épphogy felépült a Covidból, újabb betegség döntötte le a lábáról. Ráadásul a családja nélkül, Olaszországban kirándulva érte utol a balszerencse. Alhasi görcsei egyik pillanatról a másikra elviselhetetlenek lettek, kórházba került, ahol először méhen kívüli terhességre gyanakodtak az orvosok. 14 óra masszív szenvedés után pedig végül kiderült, mi is a probléma. „Megrepedt a petefészkem, és ezáltal a teljes hasüregemet elöntötte a vér” – számolt be a poklok pokláról Ági a minap az Instagram-oldalán.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Agnes dr Kis – Dobo (@doboagi) által megosztott bejegyzés

„Életemben először úgy éreztem, itt most meg fogok halni. Nem bírja az agyam, nem bírom tovább elviselni ezt a mértékű fájdalmat. Nem értettem, mi történik, miért vagyok itt, miért vagyok egyedül, az anyukámra vágytam. Azt kívántam, vágjanak fel, bódítsanak el, nem számít, csak szűnjön meg, amit érzek. A műtőágyon reszketve a gyermekeim hiánya fojtogatott, és zokogva kértem a tucatnyi orvost, hogy a végén hadd ébredhessek fel, a fiúk itthon várnak, és el sem tudtam köszönni, üzenni sem tudtam, ha többé nem kelek fel… Borzalmas volt. Rettegtem.”

Áginak végül a több mint egyliteres vérveszteség miatt vérátömlesztésre is szüksége volt, de augusztus közepén már szerettei körében gyógyult. Története megosztásával pedig többek között arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy egy élet bármelyik percen véget érhet, úgyhogy ne felejtsünk el szeretni és szeretve lenni.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!