Hazai sztár

Dobó Ági szerint Nataniel még a bátyjánál is cserfesebb: „Minden tekintetben megéri a pénzét”

Kisebbik fia jövőre iskolába megy, és már nagyon vágyott arra, hogy ő is szerepelhessen a tévében, ahogy korábban a bátyja.

Tavaly egyáltalán nem vállalt televíziós szereplést Dobó Ági. Nem titkolja, ennek legfőbb oka, hogy néhány olyan pozitív élménytől eltekintve, mint a keresztlánya születése vagy az esküvőjük Kis Csabá­val, egymást érték az életében a megpróbáltatások 2022-ben. A Vigyázat, gyerekkel vagyok! felkérésére azonban gondolkodás nélkül igent mondott. ­„Nataniel öt éve várt arra, hogy szerepeljen a műsorban, és nyerjünk végre egy díjat, amit ő is kitehet a polcára, ahogy a bátyja. A YouTube-on is unalomig néztük már a korábbi 2. évad műsorait, amiben az akkor még négyéves Benivel szerepeltünk. Az is hatalmas élmény volt, ahogy a mostani is, bár nem mondom, hogy ezúttal nem izgultam az elején. Nataniel ugyanis még a bátyjánál is cserfesebb… Minden tekintetben megéri a pénzét. Szoktam is mondani a húgomnak, aki a keresztanyukája, hogy sokszor olyan érzésem van, mintha megkaptam volna őt felnőttkoromra fiúként, annyira hasonlítanak ők ketten egymásra. Nataniellel még a harcaink is hasonlóak, mint amiket gyerekkorunkban a húgommal egymással vívtunk. Ugyanakkor most végképp megbizonyosodhattam róla, hogy a kisfiam mennyire figyelmes, és pontosan tudja, hogy mi az, amire a leginkább vágyom, és ez jólesik” – meséli a kétgyerekes édesanya.

Férjével, Csabávak két kisifú boldog szülei (Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral.hu)

„Minna olyan, mintha a lányom lenne”

A vlogokból, amelyekben Ági betekintést enged kis családja életébe, látszik, milyen szoros és szeretetteli két fiával a kapcsolata. Ráadásul a tágabb értelemben vett családja, kiegészülve a nagymamával és Ági testvérének a családjával, régóta egymás közelében él, és ma már el sem tudnák képzelni a mindennapokat egymás nélkül. „Azt a családi működési mintát viszem tovább, ahogyan én is felnőttem. Amióta anyukám és a testvérem is nagyon közel laknak hozzánk, úgy élünk, mint egy kommunában. Persze arra figyelünk, hogy senki ne menjen a másik agyára, tiszteletben tartjuk, ha valaki ki akarja magát vonni egy-egy program alól, de vasárnaponként általában együtt ebédelünk, és sokat társasjátékozunk, amit a férjem is imád. Természetes számunkra az is, hogy amikor csak tehetjük, közös utazásokat szervezünk. A mindennapokban is sokat segítjük egymást, hiszen nem egyszerű egy iskolás és egy óvodás gyerek programjait megszervezni.

Keresztányával, Minnával (Fotó: Archív)

Ráadásul amióta a keresztlányom, Minna megszületett, rendkívül élvezem, hogy egy kislány felett is anyáskodhatok. Olyan ő nekem, mintha az én lányom is lenne, és szerencsére ezt a tesóm, Edit egyáltalán nem bánja. Megbízik bennem, én pedig imádom, hogy a karjaimban mindig megnyugszik, hogy könnyedén el tudom altatni, amikor én vigyázok rá. Amióta a testvérem is anyuka lett, jóval lágyabb, kiegyensúlyozottabb lett a kapcsolatunk. Az sem titok, hogy iszonyatosan szerettem volna egy kislányt, erről a vágyamról valójában sosem tudtam lemondani, és Minnának köszönhetően végre kielégült. Szóval jó újra babázni” – mesélte Ági.

Kiemelt kép: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!