Napi friss

Keleti Andrea: „Nem akartam megbántani Demcsák Zsuzsát!”

A táncművész a Hal a tortán forgatásán tett olyan kijelentést, mintha nem igazán kedvelné a Farm VIP műsorvezetőjét. A story.hu-nak elmondta, mi áll a sokakat megdöbbentő kijelentése mögött.

Meglepő mondat hagyta el Keleti Andrea száját a Hal a tortán legutóbbi adásában. A táncművész Ördög Nórával, Zsidró Tamással és Katus Attilával épp úton volt Köllő Babett vacsorameghívására, és azt találgatták, ki lesz a színésznő segítője. Ördög Nórának egyből Demcsák Zsuzsa neve ugrott be, ő ugyanis úgy tudja, kolléganői nagyon jóban vannak. Ekkor szaladt ki Keleti Andrea száján a következő mondat: „Hogy lehet a Demcsák Zsuzsával jóban lenni?”

A story.hu kíváncsi volt, és megkereste a táncművészt, hogy megtudja, vajon mi okból szúrt oda ilyen csípősen a Farm VIP műsorvezetőjének. „Babett egy nagyon nyitott, vidám teremtés, Zsuzsa viszont számomra ennek az ellenkezője. Öt évvel ezelőtt A Nagy Duettben együtt szerepeltünk, és kifejezetten zárkózott embernek ismertem meg, aki a kamerák mögött sosem mosolyog, és senkivel sem beszélget. Nem volt bennem rosszindulat, egyszerűen csak meglepő volt számomra ez a barátság – kezdte Andi, aki már bánja, hogy kiszaladt a száján ez a kérdés. – Sajnálom, hogy ezt így kimondtam, nem akartam megbántani Zsuzsit. Utána rögtön el is gondolkodtam azon, hogy Zsuzsit én az élete talán legrosszabb periódusában ismertem meg. Azóta viszont sok minden történt vele, megtalálta a párját, és lehetséges, hogy mára egészen más, mint amilyen benyomást korábban tett rám.”

Demcsák Zsuzsa nem kívánt reagálni a történtekre.

Kiemelt kép: Smagpicture

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!