Napi friss

Jennifer Lopez és Ben Affleck – Másodszorra tényleg kimondják az igent?

Az egész világ J.Lo-éknak drukkol, hogy majd’ két évtized után végre oltár előtt láthassuk az álompárt.

Az elmúlt évtizedek egyik, ha nem a legromantikusabb története Jennifer Lopez és Ben Affleck újra fellobbanó szerelme. A sztárpár 17 év után talált ismét egymásra, és a jelek szerint ezt hamarosan papíron is hivatalossá teszik. A színészt nemrég gyűrűnézegetés közben kapták lencsevégre, az énekesnő pedig a Today Show-ban tette egyértelművé, hogy igent mondana Bennek. Sokatmondóan azt mondta: Párszor már voltam házas, de még mindig hiszek a boldog végben.”

Egy világ drukkol nekik, hogy második nekifutásra tényleg sikerüljön összeházasodniuk. 2004-ben ugyanis, két év járás után Affleck elhalasztotta a nagy napot, új időpontot pedig már ki sem tűztek. J.Lo-nak akkor két év kellett, hogy felálljon a padlóról, és még a 2014-es memoárjában is úgy fogalmazott: „Olyan volt, mintha kitépték volna a szívemet a mellkasomból.”

A szakítás után szép lassan mindketten új életet kezdtek, Lopez Marc Anthonyval kötötte össze az életét, akitől ikrei is születtek, Affleck pedig Jennifer Garner színésznőt vette el, aki három gyerekkel ajándékozta meg. Akkoriban egyikük sem gondolta, hogy házasságaik végül zátonyra futnak, és a sors még szán nekik egy újabb fejezetet. És bár már hónapokkal a szeptemberben megrendezett Velencei Nemzetközi Filmfesztivál előtt sejteni lehetett, hogy újra egy párt alkotnak, a nagy eseményen jelentek meg először kéz a kézben. Rájuk nézve egy szemernyi kétség sem fér hozzá: fülig szerelmesek, és többé biztosan nem engedik el egymás kezét.

Hogy a nagy nap mikor lesz, még nem tudni, de hogy a sztárpár együtt tervezi a jövőjét, az egészen biztos. Mindez abból is látszik, hogy a gyerekeikkel együtt, közösen töltik majd a karácsonyt. Úgy tudni, az énekesnő ikrei, Emme és Maximilan és a színész gyerekei, Violet, Seraphine és Samuel nagyon jól kijönnek egymással, így minden adott hozzá, hogy a páros életük végéig boldogan éljen.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!