Napi friss

Curtis: Már csak egyszerű barátnak hívja egykori szerelme

Egyre több jel utal arra, hogy a páros valóban szakított egymással.

Pár hete felröppent a hír, hogy Curtis és barátnője, Judit már nem alkotnak egy párt. Sokaknak szemet szúrt ugyanis, hogy közösségi oldalaikon kikövették egymást, és közös fotók sem születnek róluk mostanában. Nos, az utóbbi valóban igaz, mi több, a rapper az összes Judittal készült képet törölte a közösségi oldaláról.

Pedig pár hete a Frizbiben még arról mesélt, hogy a pletykákkal ellentétben exfelesége, Kriszti is elfogadta új párját, sőt a kisfiuk is jól ismeri Juditot, Doncsi sokat van velük. Lapunk a napokban is kereste a rappert, hogy öntsön tiszta vizet a pohárba az állítólagos szakítással kapcsolatban, de menedzserén keresztül azt üzente, jelenleg nem szeretne nyilatkozni semmiről sem.

És bár Curtis sosem kürtölte tele a médiát a magánéletével, ez a fajta zárkózottság meglepő tőle. Ahogy Juditnak is egy rappernek adott válasza a közösségi médiában. A rapper ugyanis az egyik friss képéhez buzdító hozzászólást írt, amire a lány is válaszolt. És bár Judit még a rapper szívecskéjét is viszonozta, szavai mégis másról árulkodnak: „Nagyon jó barát vagy, köszönöm” – állt a válaszában. Ez persze viccelődés is lehet kettejük között, és lehet, semmi baj sincs köztük, ugyanakkor jóval több az arra utaló jel, hogy valami végérvényesen megváltozott a kapcsolatukban, és szerelmük barátsággá szelídült.

Kiemelt kép: Schumy Csaba

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!