Napi friss

Híres sorstársai próbálnak segíteni Molnár Gusztávnak

A sztárnak sírva könyörögtek a gyerekei: „Apu, ne igyál!"

Mint arról a story.hu is beszámolt, sokkoló állapotban látták Molnár Gusztávot a budapesti Corvin negyedben, ahonnan mentő vitte el. A színész, aki közel egy évet töltött egy komlói rehabilitációs intézetben, láthatóan visszaesett, és úgy tudni, egyszerűen nem tudja feldolgozni, hogy szakítottak párjával, akivel azóta voltak együtt, hogy saját felelősségére elhagyta az elvonót. Próbálkozott újra felépíteni magát, ám a nehézségek – karrierbeli, párkapcsolati – ismét elhatalmasodtak rajta, és mint korábban is, most is az alkoholba menekült.

Segítségre szorul

A színész betegsége nagyon megosztotta az embereket, és volt, aki szerint túlzás ilyen módon lejáratni Molnár Gusztávot, ez ugyanis nem segít rajta. „Én immáron több mint 11 éve nem fogyasztottam semmilyen bódító szert (alkohol, drog), de ezt nem nekik köszönhetem, hanem saját magamnak. Ha nem lettem volna nagyon erős személyiség, lehet, BB Évi sorsára jutottam volna!” – fakadt ki Baukó Éva a Facebookon, és sokan igazat adtak neki, mondván, Gusztinak valós – orvosi – segítségre lenne szüksége. Ám hiába igyekeztek a barátok most is a víz felett tartani a fejét, mindez nem sikerült. „Én próbáltam beszélni és találkozni vele, de végül mégsem akarta” – kezdte TikTok-videójában MC Hawer, aki sosem tagadta, hogy évtizedekig küzdött az alkoholizmussal. A zenész korábban is utalt már rá, hogy szerinte az előadóművészeket sokkal jobban sújtja a függőség, még úgy is, hogy ezt sokan nem vallják be.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

𝑀𝐶 𝐻𝑎𝑤𝑒𝑟 (@mchawer) által megosztott bejegyzés

„11 éve tettem le a piát, és megmondom őszintén, nekem mindenki könyörgött, a gyerekeim sírva könyörögtek, hogy ’apu, ne igyál.’ Nem érdekelt. Mert az alkohol erősebb mindennél és mindenkinél. Azt kell megérteni, hogy az alkoholfüggőség olyan mámorban tart, amit nem akarsz elengedni. És nem érzed, hogy káros lehet – húzta alá MC Hawer, hozzátéve, hogy úgy látja, Guszti esetében ez már egy olyan stádium lehet, ahonnan már nincs visszaút. Ugyanakkor kifejtette, hogy muszáj újra és újra próbálkoznia, hiszen van választása, döntési lehetősége. – Nekem sem ment elsőre, azt hiszem, az ötödik elvonó volt, amikor eldöntöttem, hogy végeztem a piával” – mondta el MC Hawer.

Kiemelt kép: Schumy Csaba, Korponai Tamás/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!