Külföldi sztár

Barbie babázik: Margot Robbie első gyerekét várja! – friss fotókkal

Tavaly a nyár nagy slágere volt a főszereplésével készült Barbie film, de idén még több oka van az ünneplésre: anya lesz!

Egyelőre nem gömbölyödik látványosan Margot Robbie pocakja, de azért a sasszeműek rögtön kiszúrták a változást, amikor a hasát szabadon hagyó topban ment hajókázni a Comói-tónál. A wimbledoni tenisztornán készült fotókon pedig már egyértelműen látszott a változás: vele egykorú filmproducer férjével, az angol Tom Ackerley-vel első gyermeküket várják, a baba valamikor az év vége felé érkezik.

Nemrég még bő szabású ruhákkal takargatta kerekedő pocakját (Fotó: Profimedia)

A pár nem kapkodta el a családalapítást, hiszen már egy évtizede együtt vannak, és 2016 óta házasok. Az ausztrál színésznő beszélt is arról, hogy egy „csomó” gyereket akarnak a férjével, de csak akkor vágnak bele, ha itt az ideje. „Négygyerekes családban nőttem fel, van két nővérem és egy öcsém. Ez a szám szerintem is ideális – mondta még évekkel ezelőtt. – De egyelőre várunk a családalapítással, mert tudom, hogy ha egyszer anya leszek, a gyerekeim lesznek az elsők, és nem akarom, hogy ebbe beleszóljon a karrierem.” Margot jól okoskodott, hiszen mostanra rendkívül sikeres filmes pályát épített fel, háromszor jelölték Oscar-díjra, négyszer Golden Globe-ra, jó pár kasszasikerben szerepelt, és az egész világ megismerte a nevét. Most már lesz hová visszatérnie, ha néhány évig a babázásra koncentrál is.

A wimbledoni tenisztornán a gyönyörű színésznő már nem rejtegette, hogy babát vár (Fotó: Getty Images)

Férjével a házasságuk irigylésre méltóan harmonikus, és Margot­ hollywoodi sikerei ellenére meglepően normális életet élnek. A színésznő sokszor elmondta, hogy a lelki társát találta meg Ackerley-ben, akivel eleinte csak lakótársak és barátok voltak Londonban. Jó ideje a munkában is partnerek, közös produkciós cégük van, és Ackerley a felesége több filmjén is dolgozott producerként – beleértve a bombasiker Barbie­ mozit is.

A kiemelt képen férjével, az angol Tom Ackerley-vel (Fotó: Getty Images)

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!