Hazai sztár

Zoltán Erika: „A szerelmet nem érdekli a karikagyűrű”

Az énekesnő elárulta, mi a boldog együttélés receptje, és mit tesz azért, hogy majd az 50. évfordulójukat is megünnepelhessék.

Zoltán Erika több mint 34 éve él harmonikus házasságban a nála hat évvel fiatalabb táncos-koreográfus Robby D.-vel, azaz  Kátai Róberttel. Egymás legfontosabb kollégái, legjobb barátai, és amellett, hogy felnevelték a lányukat, Zoét, párként is meg tudták őrizni a kapcsolatuk szépségét.

Zoltán Erika a megismerkedésük környékén sokat vívódott magában, hogy vajon nem túl nagy-e a korkülönbség közöttük az ő javára. Ezért az ismerkedési időszak kissé elhúzódott, de aztán néhány hónappal később engedtek az érzéseiknek. Attól a ponttól kezdve pedig nem volt megállás. „Szerintem annyi a kulcs a boldogsághoz, hogy nem azért kell házasodni, mert életkor szerint ideje lenne már megállapodni és családot alapítani, hanem azért, mert megtaláltuk azt, akivel valóban el tudjuk képzelni, hogy leéljük az életünket – vélekedik Erika. – Sokan ott rontják el, hogy az életkori és a külső nyomás hatására, az érzelmek mélységétől függetlenül hozzámennek ahhoz, aki éppen velük van. Aztán később jönnek a bonyodalmak, mert a szerelmet nem érdekli a karikagyűrű. Amikor annak idején Robival egymásba szerettünk, mindkettőnk számára nagyon hamar világossá vált, hogy csak egy út van, és az közös. Azóta is járunk rajta, és elárulom: ez nem mindig sima ügy. Mivel mindketten temperamentumosak vagyunk, vannak viták, veszekedések. De aranyszabály nálunk, hogy amint lehet, minden feszültséget alaposan kibeszélünk. Nem hagyunk másnapra haragot, hogy egyikünkben se maradjon tüske, mert nem szeretnénk sündisznók lenni.”

Erika és Robi arra is fordít időt, hogy kettesben legyenek. Időről időre elutaznak együtt, vadásznak az érdekes és élményekkel teli közös programokra – ez, amióta a lányuk, Zoé kirepült, egyszerűbbé is vált. Közös tánciskolájuk és produkcióik is újra meg újra célt adnak a kapcsolatuknak, soha, egy pillanatra sem unalmas az életük. Együtt álmodnak, együtt fejlődnek és a mai napig megbecsülik a különleges kapcsot, ami az első perctől összeköti őket.

Kiemelt kép:Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!