Napi friss

Rácz Jenő elnöki asszisztenst keres

Ezek a mai fiatalok! Nem akarnak dolgozni, panaszolja a sztárséf-étteremtulajdonos.

Rengeteg munkája van, új éttermének nyitása előtt különösen, de hamarosan külföldön is szerencsét próbál. „Nem tudom, hogy bírom, most épp fuldoklok, nem tudom, éppen mivel foglalkozzak inkább, vagy mivel ne” – ismerte el az RTL Reggeliben Rácz Jenő, és elárulta, van nála üres állás, folyton keres embert, ahogy a műsorvezető fogalmazott, elnöki asszisztenst.

„Az a ciki, hogy kétnaponta ki kell tegyem, hogy keresünk embert. Annyira nem akarnak az emberek talpalni és dolgozni, hogy már szinte ritka, hogy valaki lelkesen jön. Én már annyira kétségbe vagyok esve, hogy ha valaki jónapottal köszön, már felvettem” – mosolyodott el, aztán elmondta, szerinte hol a bibi: mindenki gyorsan akar karriert csinálni. „Manapság évről-évre váltanak munkahelyet, tapasztalat ugye kevesebb, viszont az igény az nagyobb… Nagyon nehéz elhivatott embereket találni” – mondta, de Peller Mariann közbevetette, Jenő is fiatalon csinált gyors karriert. „Igen, csak én heti hat napot dolgoztam, napi tizenhat órában. A mai fiatalságnak négy napot kell dolgoznia és van, hogy ennyit sem akarnak…”

Rácz Jenő végül keserűen megjegyezte, úgy véli, kifordult magából a világ, mára elillantak az olyan értékek, mint erkölcs vagy tisztelet.

Kiemelt kép: RTL

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!