Napi friss

Külön kocsi a kutyának: Kulcsár Edina és G.w.M rongyrázása kiakasztotta a rajongóikat

A várandós kismama csupán azt akarta bizonyítani, hogy a férje egy szerény átlagpolgár, de csak felbőszítette vele az embereket.

Pár nappal ezelőtt még a dubajozós ügyben tett vallomása miatt állították pellengérre az egykori szépségkirálynőt, most azonban egészen más miatt ekézik Kulcsár Edinát és férjét, G.w.M-et.

Ártalmatlan bejegyzésnek indult, de hatalmas port kavart legutóbbi, Instagram-történetben közétett posztjával a várandós kismama. Történt ugyanis, hogy a 33 éves modell azzal dicsekedett el az oldalán, hogy jó anyagi helyzetük ellenére is tudják értékelni a kevésbé komfortos dolgokat, például egy régebbi típusú autót. „Hiába a legújabb autói vannak, az ilyen kocsikat is tudja értékelni. Csodaférjem!” – büszkélkedett Edina rapper férjével, aki egy több, mint húszéves Ford Focus volánja mögött látható.

Fotó: Kulcsár Edina/Instagram

Edina követőinek persze több sem kellett, százával osztották ki a szépségkirálynőt, amiért azzal henceg, hogy a férje egy, az átlagpolgárok számára egyébként teljesen megfelelő járgánnyal furikázik. „Mert milyen az az ‘ilyen’ kocsi, kedves Edina?” – kérte számon a lesajnáló jelzőt  az első kommentelő. „Jó kis 2001 körüli Ford Focus MK1, klíma nélkül, kazettás magnóval. Amúgy jó autó és az életkorával jobban reprezentálja a magyar valóságot. Ezzel is tud 110-el menni az Árpád hídon, ha akar” – reagált egy másik hozzászóló. „Egy normális világban pontosan ilyen autójának kéne lennie és 4.30-kor indulni az építkezésre pakolni a sittes zsákokat” – fogalmazott másvalaki. „De egy nem normális világban a pedagógus férjemnek van ilyen autója, 3 diplomával…” – felelte erre egy hozzászóló.

Fotó: Kulcsár Edina/Instagram

Bár Edina ezen posztja mellett sem mentek el szó nélkül az emberek, a következő bejegyzése az előbbit is überelte. Kiderült ugyanis, hogy csupán kutyájuk miatt szálltak be egy ‘ilyen autóba’. „Sokáig nem tudtuk elvinni a kutyákat kozmetikushoz, mert nem volt a szállításukra alkalmas kocsi a háznál, de végre ezt is orvosoltuk!” – folytatta a bejegyzését Edina, amelyen már ő és Cane corso kutyájuk, Jin látható. „Esküdj, hogy a képszöveget nem te írtad! Esküdj!” – írta hitetlenkedve Edina egyik követője, de olyan is volt, aki aki privátban üzent Edinának és küdte el melegebb éghajlatra a látottak után.

Kiemelet kép: Trenka Attila/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!