Napi friss

Kiszivárogtatták, hogy kisbabát vár-e Kulcsár Edina

Az egykori szépségkirálynőnek és férjének, G.w.M-nek tavaly született meg első közös gyermeke, a kis Amara.

Hetek óta téma a hazai sajtóban, hogy ismét kisbabát vár-e Kulcsár Edina. Az egykori szépségkirálynőt egyre csak faggatják a kommentelők, mások kész tényként kiáltják ki a különböző közösségi oldalakon, hogy várandós. Aki követi őt vagy G.w.M-et, jól tudja, hogy egy ideje önálló realityt forgatnak, amiért azonban fizetni kell. Edináék így akarták elérni, hogy magánéletük legintimebb részleteit először csak azok tudják meg, akik valóban kedvelik és szeretik őket. Így fordulhatott elő, hogy az egykori szépségkirálynő a minap hivatalos Instagram-oldalán közzétette, privát csatornájukon választ ad a sokakat érdeklő kérdésre: tényleg kisbabát vár-e. Edina arra is felhívta a figyelmet – és erre jó oka volt –, hogy aki a privát felületükről bárhol máshol közzéteszi a videót, vagy abban található információt oszt meg, annak számolnia kell a jogi következményekkel. A felhívás ellenére volt, aki kiszivárogtatta Edina és G.w.M legutóbbi videóját az interneten, így annak tartalma azokhoz is eljutott, akik nem fizetnek a házaspár privát csatornájáért.

Bárhogy is legyen, Edina előbb-utóbb biztos a nagyobb nyilvánosság előtt is színt vall az igazságról. Hiszen eddig sem rejtegette az életét, csupán szerette volna ő eldönteni, mikor mit oszt meg a kíváncsi közönséggel. Akkor is így tett, amikor először mutatta meg a rapperrel való közös gyermekét, a tavaly született Amarát a Story olvasóinak. Akkor egyébként arról is őszintén beszélt, hogy kislányát annyira tökéletesnek látják a férjével, hogy ha rajtuk múlik, még sok-sok közös gyermekük születik majd.

Kulcsár Edinának Amarán kívül még két gyermeke van, a Csutitól született Medox és Nina. G.w.M is két nagyobb gyerkőc apukája, neki is egy fia és egy lánya született Nagy Melanie-tól. Így könnyen lehet, hogy kettejüknek idővel összesen hat gyereke lesz majd.

Kiemelt kép: Nagy Zoltán/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!