Hazai sztár

Ilyen volt Dzsudzsák Balázs mosolya, mutatjuk, milyen lett

De Kasza Tibi, Tóth Andi és Jolly hollywoodi mosolyának titkáról is lerántjuk a leplet.

Kasza Tibi annak idején sokszor viccelődött előre ugró állkapcsával és hézagos fogaival, ám ez már jó ideje a múlté. „Nagyon hálás vagyok dr. Antal Ágnesnek, mert a lehetetlenre vállalkozott, amikor azt mondta, rendbe rakja a mosolyom. Elmondhatatlanul hálás vagyok érte, hogy büszkén dobálom most már a holly­woodi mosolyokat” – írta a közösségi oldalán még 2018-ban a televíziós, énekes, Kasza Tibi.

Tóth Andi két évvel ezelőtt döntött a láthatatlan fogszabályozó mellett, miután elégedetlen volt az alsó fogsorával. Digitálisan, egy szoftver segítségével tervezték meg az átlátszó síneket, a virtuális fogmozgatási tervnek köszönhetően pedig az is kiderült, hogy milyen eredményre számíthat a diszkrét beavatkozás végeztével. Noha a kezelés még nem ért véget, a változás már most látványos: az énekesnő tökéletes, hófehér fogsorát világsztárok is megirigyelhetik.

Dzsudzsák Balázs tizennégy évvel ezelőtt esett át első fogműtétén, ami nemcsak esztétikailag vált előnyére, hanem a sportkarrierjében is pozitív változást hozott. „Esztétikailag nem tetszett, hogy összevissza állnak a fogaim, később pedig a PSV (holland labdarúgó klub – a szerk.) orvosa ráébresztett, hogy feltétlen kell tenni valamit a fogaimmal, mert egy időzített bombán ültem – nyilatkozta akkoriban a 37 éves sztárfutballista, akinek orvosa szerint kész csoda, hogy korábban nem volt komolyabb sérülése, a fogak gyulladása ugyanis az egész szervezetre kihat. – A topkluboknál nagyon fontos a fogazat, a szerződés-aláírásoknál megnézik. A négy első fogamat kioperálták, megigazították, decemberi születésnapomra kaptam meg a mostani fogaimat, azóta lényegesen jobban érzem magam.”

Jolly sokáig halogatta a több millió forintos beavatkozást, míg rászánta magát a szájüregi műtétre. „Három-négy fogamat, plusz a bölcsessé­gfogaimat is ki kell majd húzni a műtét során. Gyakorlatilag szétverik a szájüregemet, sőt egy láthatatlan fogszabályzót is kapok. Rengetegen mondták már, hogy miért nem csináltatom meg a fogaimat, de egész egyszerűen féltem a műtéttől – árulta el annak idején Jolly, aki nemcsak a fájdalomtól, hanem az esetleges szövődményektől is rettegett. – Az orvosom szerint nem kizárt, hogy a beavatkozás után beszédtanárhoz kell majd járnom. Ez azonban kevésbé aggaszt. Amitől viszont sokkal jobban félek, szinte rettegek, hogy megváltozik a hangom a műtét után! Nekem a hangom a mindenem, a megélhetésem, ha elveszíteném, az valóságos tragédia lenne a számomra” – mondta a mulatós énekes, aki végül 2016-ban feküdt kés alá.

Kiemelt kép és fotók: Birton Szabolcs, Dömötör Csaba, Nagy Zoltán, Olajos Piroska, Schumy Csaba/fotocentral.hu; TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!