Hazai sztár

Kinyitottuk Ördög Nóra családi fotóalbumát: hogy megnőttek a gyerekei!

Hihetetlen, mennyire repül az idő... A műsorvezető gyönyörű, pufók kisbabáiból helyes kiskamaszok lettek.

Mintha tegnap lett volna, hogy a műsorvezető bejelentette: több év próbálkozás után végre anyai örömök elé néz. Mici után aztán villámgyorsan, alig egy évvel később megérkezett Ördög Nóra kisfia, Vencel is. A két kisgyerek cseperedését szerencsére mi is nyomon követhetjük – köszönhetően fényképész édesapjuknak, Nánási Pálnak. A családi fotóalbumukból szemezgettünk.

2014

Az egyik kicsi, a másik pici… De mindkettő szuperaranyos! A műsorvezető imádta ezt kisgyerekes anyuka korszakát is, örömeiről blogot is vezetett.

2015

A gyerekek a kis kor­különbség miatt gyorsan a legjobb pajtások lettek.

2017

Gyorsan bejáratosak lettek a sztárvilágba. Amikor a házaspárt meghívták az 50 milliós ját­­sz­ma felvételére, a gyerekek is velük tartottak, pláne mert Mici akkoriban odavolt a show műsorvezetőjéért.

2021

A család a nyarat már évek óta a magyar tenger partján tölti. Nóráék Akarattyán nyílt kisboltja, a Nekem a Balaton Miciéknek is a szíve csücske – ez a felvétel is az egyik rendezvényükön készült.

2023

Mivel szombaton ők is tovább fent lehetnek, az élő show‑k­ra gyakran elkísérik anyukájukat. Itt épp a Dancing with the Stars szünetében láthatjuk őket.

2024

Anya a kedvenc címkém, írta Nóra az egyik legutóbbi posztjához. Tény, hogy sugárzik is róla a boldogság immár 11 éve.

Kiemelt kép és fotók: Nánási Pál; Olajos Piroska, Schumy Csaba, Trenka Attila/fotocentral.hu; Archív; TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!