Hazai sztár

Az amerikaiaknak ott van Beyoncé és Blue Ivy, nekünk pedig Tücsi és a tündéri Nara

A műsorvezető-influenszer és übercuki kislánya tagadhatatlanul az egyik legjobban öltözött hazai sztáranyuka és sztárcsemete páros.

Nara még csak négyéves, de már most tökéletesen érzi a divat ízét. A kislány híres modelleket meghazudtoló módon viseli a trendibbnél trendibb darabokat. Van miből válogatnia: főleg édesanyjának köszönhetően igazán egyedi ruhákat rejt a gardróbja.

Követendő példa

Az, hogy Nara jó példát lát otthon, nem kérdés, hiszen édesanyja, Tücsi, vagyis Aryee ­Claudia Dedei az egyik legcsinosabb hazai híresség. Igazi félvér szépség, különleges vonásait ghánai származású baleseti sebész édesapjától örökölte. Civilben éppolyan jó megjelenésű, mint nyilvános eseményeken – a slamposságot hírből sem ismeri. Nagyon fontosnak tartja, hogy a kislányának is természetes legyen az igényesség, illetve a nőiesség megélése, amit Nara – anyukája példamutatásnak köszönhetően – viharos gyorsasággal sajátít el.

Fotó: Archív

Csak csillogjon!

Tücsi stylingtrükkjeit a kislány már biztos kézzel alkalmazza. „Azt szoktam mondani, hogy Nara a családunk legcsinosabb tagja – meséli büszkén a műsorvezető-influenszer, majd hozzáteszi: nem is tudja, mi lett volna, ha kisfia születik, hiszen hallja a barátnőitől, hogy őket jóval nehezebb öltöztetni. – Narával jóval egyszerűbb. Ha rákérdezek, megmondja, mit szeretne felvenni, a döntését pedig mindig tiszteletben is tartom. Szereti a csillogó, csinos ruhákat, ahogyan a vagány bőrszereléseket is, de neki elsősorban még a kényelem a legfontosabb. Mint minden gyerek, természetesen ő sem kíméli a játék során a cuccait, de én ezt el tudom engedni.”

Gyakran öltözik össze az egész család (Fotó: Archív)

Teljes az összhang

Tücsi arra is odafigyel, hogy az anya-lánya szettek szinkronban legyenek egymással. Gyakran előfordul, hogy egymáshoz igazítják a megjelenésüket. És nincsenek ezzel egyedül a családban! „A férjem, Sofi is nagyon szereti a divatot. Nem akar kimaradni abból, ha mi összeöltözünk, ezért gyakran előfordul, hogy amikor mi már elkészültünk Narával, felkiabálok neki az emeletre, mit vettünk fel, és ő pedig hozzánk öltözik.”

Különleges darabok

Nara ruhatárát szinte teljesen az édesanyja szerzi be, de olykor az édesapja is meglepi egy-egy különlegesebb ruhadarabbal. Sofron István válogatott jégkorongozónk főleg a külföldi edzőtáborok helyszínén vásárolgat.

Kiemelt képek: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!