Vegetáriánusként mindig sok rostot, zöldséget fogyasztott, emellett hisz a víz- és léböjtök hatékonyságában. „Imádom a friss zöldségek ízét! Azt szoktam mondani, ha az ízekre figyelünk, akkor nem a mennyiség lesz a fő szempont. Kevés, de minőségi, finom ételeket fogyasztok, a zöldségeket pedig főleg nyersen, hogy minél több vitamint vigyek be a szervezetembe. Ilyenkor, tavasszal adjuk le a legkönnyebben a kilókat is, hiszen már nem a téli hidegre raktároz a szervezet. Ezt kihasználva én víz- és léböjtökkel szeretem indítani a tavaszt, majd a friss zöldségekkel újraindítom a rendszert. A bőröm, a hajam frissebb és ragyogóbb lesz így, de ami a legfontosabb, hogy a gyomor, a belső rendszer is hálás, ha nemcsak terheljük, hanem néha pihentetjük is. A megfontolt, személyre szabott és hosszú távú életmód kialakításában hiszek, és a szakemberekben. Azt azonban nagyon károsnak tartom, ha valaki sablondiétába kezd, és óva intek mindenkit a ’ha másnak bevált, nekem is fog’ mentalitástól! Ahogy a házépítést is hozzáértő szakemberekre bízzuk, úgy az egészségünkkel kapcsolatban is érdemes orvoshoz, dietetikushoz fordulnunk. Felelőtlenül gyógyszereket bevenni, táplálék-kiegészítőket, porokat, turmixokat enni és sanyargatni a testet borzasztó károkat okoz, amit sokkal több idő, energia és pénz helyrehozni” – mondja. A folytatást keresse a Story Sztárdiéta különszámában.
A Story Sztárdiéta különszáma már kapható!
Ha önnek is problémát okoz, hogy a felgyűlt felesleget miként adja le, különszámunkban hasznos tanácsokat talál.
Kiemelt kép: Archív